Comma MIX and MATCH

Sunčani početak godine, iako poprilično hladan, u mnogima od nas je probudio želju za nošenjem veselih odjevnih kombinacija koje nas polako uvode u modno proljeće. Za sve takve, njemački modni brend Comma u fokus stavlja fine mekane kaputiće, lagane, ali tople pulovere, hlače…

Tražite li inspiraciju za svoj novi total look, evo tri looka koja ćete lako skinuti.

Igra svijetlo-tamno
Nosite li ne boje, a bijelu ste do sada nosile kao detalj, vrijeme je da okrenete priču i u fokus stavite svijetlo, a u crnoj odjenete samo jedan temeljni odjevni predmet. Poput ove suknje.

Mekano a šik
Zamijenite tajice i tunike kombinacijom finih hlača od štofa krojenih poput trenirke. Ove su hlače apsolutni modni hit i čini se da će dominirati ovim proljećem. Nose se u kombinaciji s ravnim cipelama ali vrtoglavim potpeticama. Kako ih kombinirati? Uz pulovere ravnog kroja i mekane kapute od vune. Ne zaboravite na boje – kombinacija bež i narančasto/crvene je apsolutno must have.

Kako kombinirati traperice?
ukoliko ste sretnice koje na posao možete u trapericama iskoristite tu privilegiju i uživajte u spajanju dva modna stila – casuala i poslovnog looka. Još kad ćemo vam otkriti da su istraživanja pokazala kako nema ništa više seksi od žene u dobrim trapericama i uskoj košulji… Dakle, svoje nove traperice (za posao neka budu tamnije plave) kombinirajte uz strukiranu košulju i sladak sako koji prati liniju tijela.

Trenutno nema komentara

Comments are closed