City center One ima radnu nedjelju!

Volite li neradni dan iskoristite za uživanje u shoppingu te tako kupiti svim članovima obitelji ono što im je potrebno, napuniti frižider i obnoviti sadržaj polica u kupaonici slijedite žute smjernice i uživajte u kupovini. Kako je poznato ovaj shopping centar u svom dizajnu ima odlična rješenja u kojima će uživati svi članovi obitelji. Dok će mama i tata u shopping ovisno o svom afinitetu, mališani mogu u kino (City Center One east i Split) ili u igraonicu. Kad je shopping gotov ne zaboravite na uživanje u odličnoj eno-gastro ponudi u gastro kutku centra na kojem se nalazi veliki izbor najraznovrsnijih obroka koji će zadovoljiti nepca i najzahtjevnijih.

U nastavku pogledajte lokacije koje ne propustite dok ste u ovom centru:

POSJETITE PRODAJNO MJESTO IZIPIZI
Ponuda City Centera one East postala je još bolja. U prizemlju Centra potražite novootvoreno prodajno mjesto IZIPIZI i otkrijte neodoljivu kolekciju naočala za djecu i odrasle, koje će upotpuniti baš svaki stil. Odabir je na vama!

city-center-one-radna-nedjelja-shopping-modnialmanah

ISKORISTITE ODLIČNE POPUSTE
Shopping je bolji uz super pogodnosti! Provjerite popuste koji vas čekaju u City Centeru one East i City Centeru one West te se zaputite u pravu shopping avanturu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS