CHIX threading bar predstavlja odličan proizvod za svaku kozmetičku torbicu – olovku za popunjavanje i ulje za jačanje obrva

Zaštitna maska je prekrila lice, a u fokus su ušle oči, posebno obrve. Trebaju li one biti guste ili rijetke obojane ili podebljane najbolje zna Splićanke Vedrana Tomić koja se već deset godina bavi kozmetikom. Dok predano radi svoj posao, ona se i opušta te radeći s kozmetikom ima osjećaj da je još uvijek tinejdžerka koja otkriva sebe i svijet u kojem živi.

„Od kada sam krenula s oblikovanjem obrva, istražujem najbolji materijal za rad, a to je pored konca, češlja i profesionalnih škarica zapravo materijal za popunjavanje oblika. U jednom smjeru razmišljanja, to bi bio proizvod koji njeguje i hrani dlačice, a s druge strane olovka/sjenilo za instant efekt popunjavanja. Godinama smo kolegice i ja probavali razne proizvode svjetskog tržišta i svaka ima neku prednost, a niti jedna sve zajedno. Točno smo znali što nam treba, a te jedinstvene formule nije bilo za kupiti. Tako sam zaključila da moram nešto poduzeti i napraviti proizvod koji ćemo koristiti u svakodnevnom uređivanju obrva“, kazala je Vedrana Tomić koja je 2021 započela sa svojim ‘izumom’- olovkom te uljem za obrve.

beauty-CHIX-threading-bar-olovka-za-popunjavanje-obrva-make-up-ulje-modnialmanah
Vedrana Tomić

„To je profesionalna olovka za obrve, proizvedena na temelju rada u threading baru koja dolazi u najprirodnijoj nijansi koja odgovara velikom broju klijenata. Ugrađeni češalj je vrhunske čvrstoće budući s njim radimo stalno, te nam služi za nijansiranje boje do željene jačine tona. Sama olovka se razlikuje od svih koje sam prije koristila. Naime, olovke su inače ili čvrste/suhe ili mekane/masne. Prvima je plus što dulje ostaju na koži dok je drugima plus lakše nanošenje. Naša olovka je kombinacija, lako se nanosi i dugotrajna je. Također je i vodootporna, ne sadrži parabene, nije testirana na životinjama te je veganski proizvod.“, objašnjava nam ova poduzetna Dalmatinka koja je uz olovku osmislila i ulje za obrve.

Brow booster je zapravo jednostavna priča. Svakodnevno se susrećemo s prečupanim ili rijetkim obrvama. Najbolja hrana za takve dlačice je ricinusovo ulje, a Vedrana ga je odlučila dodatno obogatili vitaminima te pojačati efekt prodiranja u dlačicu. Ovo ulje važno je koristiti za obrve jer tako zadržavate mladenačku gustoću dlačica.

beauty-CHIX-threading-bar-olovka-za-popunjavanje-obrva-make-up-ulje-modnialmanah

Kako smo svjedoci da su ženske torbice često pune kozmetike kojima je davno prošao rok, ova olovka za obrve ima rok od čak tri godine, a gramaža je teža od većine olovaka na tržištu. Rok trajanja je dulji zbog prirodnog, a ne sintetičkog voska. Samim tim proizvod je nešto skuplji, ali i znatno kvalitetniji. Naime, sve što stavljate na kožu, ona to upija, pa je s toga i važno razmišljati što stavljate na svoje lice.

„Važno je koristiti kvalitetnu kozmetiku. Najbolji primjer je paraben, koji se još uvijek koristi u proizvodnji kozmetičkih preparata kao konzervans, a koji je štetan za reproduktivno zdravlje jer djeluje na hormonski balans. Neke su studije povezale djelovanje parabena s karcinomom dojke“, upozorava gospođa Tomić koja je dugo istraživala kako napraviti proizvode na koje će biti ponosna.

Olovka i booster dostupni su u poslovnicama CHIX threading bar, ali moguća je i online kupovina. Chix threading barovi nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima na čak deset lokacija, ali sve detalje možete dobiti na stranici www.chix.hr

FOTO: Iris Ba

Trenutno nema komentara

Comments are closed