Četiri super ideje za uređenje blagdanskog stola!

Ove godine su nas zaobišli brojni ukrasi kojima smo ukrašavali dom uoči Uskrsa, što i nije tako loše, jer ćemo svi dobro ‘pročešljati’ sve ono što imamo kod kuće implementirajući detalje iz prirode. Zapravo, svi ćemo se ovih dana modno sabrati, u miru proučiti prirodu koja nas okružuje i na jednostavan način dekorirati stol za kojim ćemo svi blagovati.

Evo četiri super ideje kako to napraviti:

  1. Prenamijenite detalje koje ćete staviti na stol. Poput ove tegle za cvijeće koju ćete ovih dana isprazniti, ali i napuniti spužvom u koju ćete ‘popikati’ sve one detalje koje imate u kutijama. Napravite svoje stilizirano gnijezdo koje će biti ukras na stolu. U njega možete staviti i lijepe misli koje ćete zajedno izvlačiti tijekom doručka… U čašama koje su uz tanjure možete sakriti bombone, ali i omiljene slastice vaših ukućana.
  2. Sad je vrijeme za izvlačenje klasičnog kristalnog seta čaša, porculanskog seta za jelo. Zapravo ono što ste čuvale za posebne prigode. Što je veća prigoda od blagdana! U vazu stavite proljetnice ( po želji) i to je to. Jednostavno, čisto, a tako šik.
  3. Za kreativnije, ali i one koji žive u kućama i za to imaju uvjeta, evo ideje kako upotpuniti klasičan set tanjura detaljima koje ćete same napraviti. Lijepi okrugli podmetači od drva koje koristite za ogrjev ali i slični detalji.
  4. Reciklirajte – odnosno izvucite iz kutija sve ukrase koje ste skupile kroz godine i drugačije ih dekorirajte na svojem stolu. Primjerice držač za jaja napunite šarenim pisanicama, na koje ćete staviti cvijeće, napravite same prstene za salvete, a među posuđe stavite porculanske figurice.
Trenutno nema komentara

Comments are closed