Četiri načina kako ovo ljeto nositi malu maramu!

Imate li prepune ladice malih marama koje se bojom i printom uklapaju u vaše ljetne outfite, znajte jedno – male su marame must have modni detalj ove sezone. Razlog je vrlo jednostavan – prvi put su se pojavile u modnom fokusu u 90-tim godinama prošlog stoljeća, a ove godine kad je sve retro, postaju must have detalj kojem je teško odoljeti. Evo četiri načina kako ovo ljeto nositi malu maramu. Inspiracija za ovu temu su nam prekrasne male marame iz aktualne Mohito kolekcije.

Prekrijte godine na svome vratu malom maramom koju ćete preklapati u linije širine 5 centimetara.

Zamjena za šešir je marama zavezana tako da prekriva čelo. Birajte boje i uzroke koji prate vaš stil odijevanja ali i nosite ovakvo pokrivalo na plaži.

Umjesto topića – marama! Maramu možete zavezati na nekoliko načina, a jedan od najlakših je preklapanje marame na polovicu kako biste dobile trokut i vezanje marame tako da dobijete trokutasti topić koji će optički prekriti nesavršenost struka.

Retro nošenje marame, onako kako su to nekad nosile bake. Marama zavezana ispod brade modni je hit ove sezone i odličan začin kombinacijama u kojima dominiraju retro haljine.

Trenutno nema komentara

Comments are closed