Čestitamo: Terme Tuhelj jedna su od deset najpoželjnijih hrvatskih destinacija!

U Termama Tuhelj uspješna sezona traje cijelu godinu, a to dokazuju i impresivne brojke za siječanj i veljaču. Naime, prema podacima eVisitora, Terme Tuhelj jedna su od top deset destinacija u Hrvatskoj u prva dva mjeseca ove godine s ostvarenih 20.406 noćenja. Domaćih je gostiju najviše – njih 12.109 u navedenom je razdoblju posjetilo ovo odredište, koje svoj uspjeh može zahvaliti najpoznatijim termama u kontinentalnoj Hrvatskoj. Većina noćenja upravo je ostvarena u hotelu i smještajnim kapacitetima termi, pa je ova destinacija s ukupno 19.618 noćenja te 7.972 dolazaka, među prvih deset i prema hotelskom turističkom prometu.

Terme-Tuhelj-lifestyle-modnialmanah

Zahvaljujući odličnim rezultatima već na početku godine Terme Tuhelj našle su se uz bok najboljih obalnih turističkih destinacija poput Dubrovnika, Opatije, Rovinja, Umaga, Splita, Poreča, Zadra te Zagreba koji je po ukupnom turističkom prometu na prvom mjestu.

I u protekloj su godini u Termama Tuhelj imali iznimno dobre rezultate, a najnovije brojke pokazuju da su se još bolja predviđanja za ovu godinu već počela ostvarivati. Jedna od najpoželjnijih destinacija domaćim turistima, za ovu su godinu najavljuje više aktivnosti na stranim tržištima, pa se očekuje i povećanje stranih gostiju.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS