Celulit na nogama, rukama, bedrima…? Postoji brzo i jednostavno rješenje za njegovo uklanjanje!

Sezona kupanja je počela, a to za brojne žene znači jedno – depiliraj se ‘od glave do pete’, osvježi svoju kolekciju badića, a onda prije izlaska na plažu dobro pogledaj koje je posljedice ostavila zima (i pandemija) na tijelu! Ako niste zadovoljne svojim odrazom u ogledalu (posebno celulitom koji se nakupio na bedrima, stražnjici, iznad koljena), a maštate o ljetu ‘bez parea’, iskoristite mjesec dana za intenzivni, i ni malo bolni tretman za kojeg vam je potreban samo jedan super proizvod i nešto slobodnog vremena za hodanje prirodom.

“Kako bi boravak u pokretu bio iskorišten u cijelosti, ispod sportske odjeće odjenite Solidea Silver Wave tajice, rukave ili dokoljenke iz ove linije i znajte jedno – što više hodate, više celulita topite” – rekla je na početku predavanja u sklopu projekta Women’s days by modniALMAnah, Ira Stalzer, zastupnica Solidea brenda za Hrvatsku.

U čemu je tajna?
Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Pojačana drenaža znači poticanje limfe na aktivnost uslijed čega dolazi do topljenja masnih naslaga na tijelu. Kad skinete bilo koji odjevni predmet iz ove kolekcije vidjet ćete brazde (valove) na tijelu. Ne brinite-brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka.

Koji model odabrati?

SILVER WAVE CORSARO su kratke hlačice dužine do iznad gležnja, idealne za fizičke aktivnosti na otvorenom ili tjelovježbu. Za potpuni anticelulitni tretman od struka do gležnja.

SILVER WAVE SHORT kompresivne kratke hlačice sa mikromasažnom valovitom strukturom za tretman kod lokaliziranih nakupina celulita na bokovima i stražnjici. Smanjuju nakupljanje vode te sprječavaju nastanak proširenih vena i kapilara. Izrađene su od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife mikronitima koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež. Koristiti tijekom dana za sve fizičke aktivnosti: hodanje, vježbanje, sport. Za idealni učinak preporučuje se svakodnevno nošenje, najmanje 8 sati dnevno.

solidea-silver-wave-fashion-moda-modnialmanah

SILVER WAVE SLIMMING SLEEVES kompresivni mikromasažni rukavi smanjuju nakupine celulita, oblikuju i dreniraju ruke. Savršeno udoban, ovaj steznik idealan je za cjelodnevno i svakodnevno nošenje. Aktivna mikromasažna tkanina stvara lagane brazde na koži što potvrđuje učinak drenaže. Te brazde nestaju za nekoliko sati, a koža ostaje glatka. Izrađeni su od prozračnog materijala s dodatkom Meryl Skinlife mikroniti koje osiguravaju maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa te umanjuje znojenje i svrbež. Bakteriostatska vlakna s ionima srebra održavaju kožu čistom, suhom i zdravom. Dostupni u crnoj i champagne boji, kako bi ostali nevidljivi ispod odjeće.

solidea-silver-wave-fashion-moda-modnialmanah

ACTIVE ENERGY su specijalno dizajnirane kompresivne dokoljenke za zaštitu i povećanje performansi kod svih sportskih aktivnosti. Primjena kompresijske odjeće u sportu služi povećanju performansi sportaša i bržem oporavku. Solidea je, kao i uvijek, otišla korak dalje: Active Energy dokoljenke s patentiranim „valom“ omogućavaju brže uklanjanje mliječne kiseline i regeneraciju mišićnih vlakana, suha stopala bez neugodnih mirisa. Idealne za sve sportske aktivnosti: trčanje, biciklizam, nogomet…

solidea-silver-wave-fashion-moda-modnialmanah

Gdje kupiti?
Svi Solidea Silver Wave proizvodi dostupni su u ljekarnama i putem web shopa https://www.solidea.com.hr/silver-wave

Model: Ana Lea Janžić
Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed