Catrice korektor u prekrasnoj humaniratnoj priči! Podržimo je…

Jedan od Catrice bestsellera Liquid Camouflage High Coverage korektor (koji prekriva sve, pa i crne podočnjake od izlazaka) – glavni je protagonist vrlo posebnog projekta!

“Our Heartbeat Project” ima cilj podupiranje organizacija Independence Through Art,

ColorGlam By CadaVida i Beauty For Life Program, koje podržavaju žene u društveno nepovoljnom položaju iz Sirije, Kolumbije i Njemačke.

catrice-our-heartbeat-project-charity-edition-beauty-modnialmanah

Kako se uključiti?
Ovaj savršeni tekući korektor dostupan je tijekom 2019. u ekskluzivnom dizajnu, a od njegove prodaje CATRICE će donirati 10% prihoda od prodaje navedenim organizacijama.

Uz donaciju, hvalevrijedna je i dodatna CATRICE inicijativa. Uz poznati moto #makeupartistsatheart

Popularni beauty brend će pružiti ženama obuku koja im je potrebna za posao iz snova. Sve se žene koje to žele mogu ostvariti kao make-up artisti ili nail artisti razvijajući tako svoju kreativnost i postajući financijski neovisne.

Zašto kupiti Liquid Camouflage High Coverage korektor?
Za sve koje ga nisu još otkrile, važno je napomenuti… Žene drage, ovo je jedan od najprodavanijih proizvoda u CATRICE asortimanu i apsolutni je favorit mnogih ovisnica o ljepoti: visoko je pigmentiran, svojom visokom pokrivenošću pouzdano prekriva tamne krugove, nepravilnosti kože,pa čak i tetovaže bez isušivanja kože. Osim toga, vodootporan je i iznimno dugotrajan. Pravi prijatelj ljepote! Cijena mu je 27,90kn, pa što čekate – kupite, donirajte!

Trenutno nema komentara

Comments are closed