Catrice i essence predstavljaju novu beauty kolekciju za sve ljubiteljice Disneyevih junakinja

Zašto toliko volimo Disneyjeve princeze Ariel, Jasmine, Pocahontas, Belle, Mulan i Rapunzel? Jer one oduvijek znaju jedno: biti prijateljica je kul! Samouvjerene su i hrabre s jedne strane, ljubazne i tople s druge. Upravo posebnost princeza uz koje odrastaju generacije i generacije djevojčica inspirirala je beauty brendove essence i Catrice na stvaranje prekrasne kolekcije Disney Princess koja slavi likove Disneyevih princeza i njihove pozitivne atribute pod motom “Courage To Be Kind”.

Koji su proizvodi u fokusu?
U ovoj kolekciji dominiraju prekrasne palete za oči u različitim bojama koje prate look pojedine princeze, veliki izbor kvalitetnih ruževa i sjajila za usne, ali i prekrasne detalje potrebne za šminkanje i njegu lica tijekom dana.

Evo pet proizvoda s kojima smo se posebno oduševili:

CATRICE Disney Princess paleta sjenila za oči dolazi s 18 visokopigmentiranih nijansi u mat ili metalik boja s dodatkom šljokica. Odlične su pigmentacije, maju ugodan, nježan miris, a raspon boja prati look pojedine princeze- Ariel dolazi u crvenoj, plavoj i ružičasto-nude nijansama, Belle u žutoj, plavoj i zlatno-nude, a Pocahontas u bobičastim i smeđim nijansama.
cijena ove palete iznosi 99,90 kn

Nešto povoljnije, ali i manje su essence Disney Princess palete sjenila za oči. Imaju 16 usklađenih nijansi u mat ili metalik do svjetlucavih tonova. I one svojim bojama prate look princeza- Rapunzel paleta sadrži ljubičaste i ružičaste tonove, Jasmine nudi lila i taupe nijanse, a Mulan dolazi u terakoti i crvenkasto-smeđoj boji. Cijena ovih paleta iznosi 79,90 kn.

essence I LOVE EXTREME Jasmine Volume Maskara gotovo magično izvlači trepavice dajući nevjerojatan volumen trepavica. Nakon samo jednog ‘premaza’ trepavice dobivaju cool glitter izdanje za što je zaslužna i ekstra velika četkica od vlakana koja prekriva svaku trepavicu ultra-crnim pigmentima stvarajući intenzivne, voluminozne trepavice iz snova. Cijena: 23,90 kn

essence-catrice-Disney-beauty-modnialmanah-make-up

essence Disney Princess umjetne trepavice trenutno stvaraju zapanjujući wow-look zahvaljujući svom 3D efektu. ono što ih čini posebnim je činjenica da se mogu koristiti više puta i dolaze s ljepilom za trepavice, a odaberite one koje će slijediti look omiljene princeze- Rapunzel pružaju efekt epskog volumena, Jasmine nude intenzivan, hrabar izgled a umjetne trepavice Mulan prirodan stil. Cijena ovih trepavica je 25,90 kn.

essence Hydrogel flasteri za oči pružaju vlagu do 24 sata i osiguravaju blistavu, svježu kožu oko očiju. Svaka kutija sadrži tri flastera za oči, a svaka je verzija dodatno obogaćena još jednim ključnim sastojkom: Rapunzel flasteri za oči u zlatnom holografskom dizajnu njeguju kožu ekstraktom cvijeta hibiskusa. Jasmin flasteri za oči imaju plavi holografski dizajn i obogaćeni su kofeinom. Mulan flasteri za oči imaju narančasti holografski izgled i sadrže ekstrakt cvijeta trešnje. Cijena: 39,90 kn

Gdje kupiti?
Cijela kolekcija inspirirana Disneyevim junacima dostupna je na PinkPanda web shopu
https://www.pinkpanda.hr/trgovina/Disney-kolekcije?brand_url=essence#brands=167
https://www.pinkpanda.hr/trgovina/Disney-kolekcije?brand_url=catrice#brands=165

Trenutno nema komentara

Comments are closed