C&A u CCO West u novom ruhu proglašava održivu modu novim normalnim stanjem!

Omiljena C&A trgovina u CCO west zasjala je novim sjajem označavajući novi trend kad je moda u pitanju. Održivo je IN! Odličan dizajn interijera, ali i nov način izlaganja odjeće koja pruža ugodu ali i inspiraciju tijekom shoppinga jednostavno mami trendsetere ali i vjerne ljubitelje koncepta ovog modnog brenda. C&A vjeruje da svatko treba izgledati i osjećati se dobro svaki dan, bez narušavanja kvalitete života onih koji rade našu odjeću, ili planete koja nam je izvor svega. I zato je činjenje pravi stvari imperativ koji ne priznaje odabir između onoga što je održivo i onoga što nije.

Zato je u City centru One otvoren jedinstveni modni koncept u Hrvatskoj – C&A trgovina s pozitivnim modnim učinkom sa još više održivih materijala i s poštovanjem prema dobrobiti životinja. Predstavljena je #wearthechange kolekciju koja je napravljena s održivim materijalima i procesima koji su usklađeni s konvencionalno proizvedenim odjevnim predmetima.

Za one kreativne, posebno je zanimljiv novitet- DESIGN STUDIO koji se nalazi samo u C&A trgovini CCO west. U posebno dizajniranom kutku možete sami dizajnirati vlastitu majicu, odabrati željenu boju i veličinu, natpis ili sliku i otisnuti svoju kreaciju! Prvo su to učinile mlade influencer zvijezde Petra Dimić, Marko Cuccurin i Mimier.

Znate li?
C&A je vodeća modna maloprodajna robna marka prisutna u 21 zemlji širom svijeta i svakodnevno opskrbljuje milijune posjetitelja kvalitetnom odjećom po pristupačnim cijenama za cijelu obitelj. U Europi C&A ima 1.400 poslovnica. C&A AG matično je poduzeće C&A Europe. Za više informacija posjetite poveznicu http://www.c-a.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed