C&A označava početak nove modne sezone, a ovo su savjeti koje treba svaka mama!

Kraj ljeta je tu a s njime počinje i nova školska godina. Ona uz mnoštvo izazova, novih početaka i povratka u ritam učenja dodatno donosi još i prepoznatljivu modnu dimenziju za koju je zadužena svaka mama. Posebno jer počinje i nova modna sezona, novo godišnje doba.

Kako odjenuti mališane u funkcionalnu, kreativnu i kvalitetnu C&A odjeću ovisno o dobi mališana?

Odlazak u vrtić za mnoge je mališane početak stvaranja novih prijateljstava, svladavanje prepreka u odrastanju, prvo odvajanje od roditelja. Kako svaki početak može biti i težak (posebno krenete li u vrtić sa suzicama) pouzdajte se u modu. Za vrtić manjoj djeci pripremite outfite sa slikama omiljenih crtanih junaka, nešto što će biti mekano, što će mališanima pružiti dodatnu sigurnost tijekom boravka u vrtiću. U ovom periodu djeca trebaju odjeću koja ih neće sputavati u igri, pa odaberite komade napravljene od finog organskog pamuka u bojama koje se međusobno lako kombiniraju. Mališani u ovoj dobi trebaju i dodatnu odjeću za vrtić, pa kupujete li bazne komade evo koliko vam odjeće treba:

C&A-fashion-nova-modna-sezona-škola-vrtić-modnialmanah

Donjih dijelova koliko je dana u tjednu, računajući i vikend, gornjih dijelova 30% više, dva kompleta odjeće za posebne izlaske (dvije haljinice, suknjica i bluza, kvalitetne traperice i polo majice), 10 komada rublja, dva para obuće, dvije hudice i jedna jaknica. Ovo je tjedna količina odjeće koju dijete treba i koju ćete naravno vikendom oprati i pripremiti za novi radni tjedan. Savjet više: U C&A kolekciji za vrtićki uzrast potražite odlične kombinacije baznih komada koja dolaze u većem pakiranju (dvije ili tri majice, dvoje tajice, dvije kombinacije donjih dijelova trenirke).

Prvi dani u školi, posebno kad je riječ o prvašićima, jako je važan dan u životu brojnih mališana, ali i njihovih roditelja. Upravo zato se na poseban način bira i outfit za ovaj važan početak. Kako odabrati nešto lijepo, svečano a ne pretjerati pri tome? Za kreiranje outfita za prvi dan u školi potrebno je ne zaboraviti na modne savjete koji vrijede za sve ostale dnevne svečanosti. Dječacima je tako prikladno odjenuti mekane traperice ili keper hlačice u kombinaciji s finim pamučnim polo majicama ili košuljama. Djevojčicama je prikladno odjenuti dnevnu haljinu ili kombinaciju suknjice i majice što ćete upotpuniti balerinkama. Svaki od navedenih outfita kasnije možete prilagoditi svakodnevnom odlasku u školu te svečanije komade iskoristiti kad djeca krenu u kazalište, na rođendane.

U ovoj fazi mališani jako brzo rastu pa budite oprezni s gomilanjem odjeće. Kako bi ormar bio funkcionalan i njegov sadržaj dovoljan za svakodnevicu školarca napunite ga s pet donjih dijelova koji pate građu tijela svakog mališana (mekane tajice, donje dijelove trenirki koje su krojene poput cargo hlača), s dva odjevna predmeta koja podržavaju različite modne stilove (dobre traperice, cargo hlače, traper mini suknja za djevojčice), s 14 kvalitetnih gornjih dijelova (djeca u višim razredima se pojačano znoje) kako bi djeca imala uvijek čistu odjeću krenu li nakon nastave na određenu izvanškolsku aktivnost. U svakodnevnom odijevanju potreban je i kvalitetan duks, mekana traper (kasnije i kožna) jakna, vjetrovka koja ima impregnaciju za kišu. Mališani u ovoj dobi trebaju i kvalitetnu obuću- najčešće su to tenisice koje možete pronaći i u C&A dječjoj kolekciji!

C&A-fashion-nova-modna-sezona-škola-vrtić-modnialmanah-mama

Zahtjevni tinejdžeri imaju svoju viziju stila kojeg će nositi, a na njega utječu različiti čimbenici, ponajviše idoli koje prate na društvenim mrežama. Zato – neka vas ne iznenade želje i odabrani komadi tijekom shoppinga na početku sezone. Od svega odabranog naučite razlučiti što je prikladno za nošenje u školi a što ne te kako odabrani komad pristaje vašem mališanu. To neka budu jedini kriteriji. Prošlo je vrijeme kad ste birali ono što se vama sviđalo… Savjet više: C&A u svojoj dječjoj kolekciji ima i modele koji nose oznaku Extended sizes! Znate li o čemu je riječ? Pod ovom oznakom kriju se prekrasno dizajnirani i jako kvalitetni komadi kojima je konstrukcija prilagođena rastu i razvoju tinejdžera. Tako u ovoj kolekciji možete pronaći sve modele šire od standarda, ali i s produženim nogavicama i rukavima. Na ovaj način C&A kao vodeći modni brend za suvremene obitelji raste zajedno s mališanima prateći ih u svim fazama odrastanja, čak i onoj u kojoj počinju tijelo oblikovati hormoni!

Trenutno nema komentara

Comments are closed