C&A jesenska stilizacija – ne boje, retro uzorci i bljesak koketne crvene!

Već smo navikli da nas modni brend C&A iznenađuje capsule kolekcijama koje se međusobno odlično povezuju pričajući priču o osnovnoj modnoj kolekciji. Ona nosi naziv „Modern Heritage“ a u fokus stavlja suvremene muškarce i žene koji žude za modernim komadima koje je lako kombinirati u svakodnevnoj modnoj rutini.

Jedna od capsule potkolekcija svakako je ona u kojoj se na retro način spajaju ne boje- crna i bijela, koje povezuje logomanija i bljesak koketne crvene. U fokusu su bezvremenski krojevi, odlična konstrukcija koja prati sve oblike građe tijela, konfekcijski stilovi za ured, gradske šetnje ili aktivnosti na otvorenom koji nude izvrsnu mješavinu praktičnosti, udobnosti i lakoće. Ono što i ove godine oduševljava je činjenica kako se svaka C&A linija povezuje u potpunosti – temeljni odjevni predmeti, nositelji kolekcije oplemenjeni su komadima koji su u korak sa svjetskim modnim trendovima, a točku na ‘I’ stavljaju detalji koji pričaju priču o brendu koji razmišlja o svim trenucima života suvremenih muškaraca i žena.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS