Budite aktivni uz Reserved

Proljeće je vrijeme za novi početak koji uključuje i nove životne odluke. Od danas počinjete vježbati i patiti kako izgledate! Kako biste bile ušminkane dok vježbate i topite masne naslage ne zaboravite na priklanu odjeću. Ona koja će savršeno disati zajedno s vašom kožom skupljajući znoj s tijela i lijepo naglašavajući tijelo.

Modni brend Reserved u svojoj aktualnoj proljetnoj kolekciji donosi neodoljive komade u kojima ćete se osjećati ženstveno dok vježbate, ali i te iste komade poželjeti kombinirati i izvan sportskih terena. Odlične (duboke) tajice sa šarenim printom ili porukama odličan su izbor, primjerice za one koje žele u šetnju nakon napornog radnog dana. Ukoliko samo malo ubrzate tempo i počnete brže hodati, tajice će u korak s vama vježbati i poticati vas na aktivnost. Uz tajice tu su i prozračne parke koje se uz sportski look lako transformiraju i za ostale stilove.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS