Bucke, pazite na svoje rublje! Ono vam uvelike može korigirati liniju tijela…

Iako se ne vidi, rublje je najvažnije u odijevanju. Ono definira liniju tijela, ali i pomaže u prikrivanju nedostataka – podiže prsa, stražnjicu, prekriva trbuh… Upravo zato pripazite na to da odaberete uvijek idealne modele i da oni budu u skladu s vašim tijelom, čak i ako imate koji kilogram viška i mislite da ne postoje dobri grudnjaci, body-i i gaćice vaše veličine!

Na što morate posebno paziti?
• Grudnjak je jaaaaako važan! Imate li velika prsa obavezno nosite prikladan grudnjak minimajzer. On će lijepo oblikovati i podignuti prsa pazeći da dekolte lijepo izgleda.
• Vjerujte, postoji vaš broj grudnjaka! Važno ga je samo potražiti na pravom mjestu. U svakom većem gradu postoje trgovine u kojima se mogu kupiti i plus size modeli rublja. Potražite ih… Grudnjak ne smije biti premalen.
• I velika prsa imaju svoju formu. Upravo zato odaberite idealnu košaricu. Prsa ne smiju ‘kipjeti’ sa strane, a naramenice moraju biti dovoljno široke da se neugodno ne urezuju u ramena.
• Slijedeće, na što treba obratiti pažnju je i to kako grudnjak prianja na leđa. Imate li velika prsa stražnji dio vašeg grudnjaka neka bude širok. Grudnjak uvijek kopčajte na srednji red kopčica.
• Korigirajte liniju tijela uz pomoć korzeta! Ovo je najbolji skriveni odjevni predmet koji će zamijeniti grudnjak i steznik. Korzet može biti kratki (poput majice) ili u jednom dijelu (poput body-a).
• Steznici su najbolji pomagači vitkosti. Oni daju sigurnost prilikom odijevanja i pomažu vam u sitnim korekcijama tijela. U svakoj sezoni kupite novi jer steznici se tijekom nošenja rastegnu i izgube na svojoj čvrstoći.

Trenutno nema komentara

Comments are closed