Brzo rješenje za mekanu kožu: Tosama Jasmin!

Brz način života, stres i pomanjkanje slobodnog vremena često ostavlja trag na našoj koži. Ne njegujemo se dovoljno, ponekad (ali samo ponekad) legnemo u krevet našminkani, a lice ne tretiramo svim proizvodima koji su mu potrebni. Sve je to za ljude, zar ne!

No, ipak… Kako se za koju godinu ne bismo pitali zašto nam je lice tako naborano, a koža lica tvrda i dehidrirana, predstavljamo vam predobre Tosama proizvode koji su nas oduševili, ali nam i pomogli da svakodnevnu njegu minimaliziramo, postižući 100% učinak!

OBOŽAVAMO:

Jasmin kozmetičke vlažne maramice za čišćenje lica
S vitaminom E, bademovim uljem i ljekovitim bisabololom primjerene su za svakodnevno čišćenje kože lica, vrata i dekoltea. Meka površina maramice s utorima učinkovito odstranjuje šminku, a primjerene su i za duboko čišćenje, osvježavanje, vlaženje i učvršćivanje kože. Dermatološki su testirane, a za čišćenje lica su vam potrebne dvije – jedna za lijevu, a druga za desnu stranu lica.

Jasmin blazinice vate double face
Čudesne, meke i nježne blazinice od 100% pamuka, dermatološki su testirane, ne nadražuju kožu i pogodne su za osjetljivu kožu. Jedna strana blazinice s velikim mekim crtama namijenjena je odstranjivanju šminke, dok je druga strana s manjim mekim crtama namijenjena nanošenju kozmetičkih sredstava. Preporučuju se za svakodnevnu njegu kože, za odstranjivanje šminke, a zbog svog sastava i oblika primjerene su i za njegu osjetljive dječje kože.

Jasmin blazinice vate sensitive maxi
Ove velike blazinice su mekane i nježne, upijajuće i ne nadražuju kožu. Dermatološki su testirane i primjerene za svakodnevnu njegu osjetljive kože. Blazinice su od 100% pamučne vate s utisnutim uzorkom i izrezane u obliku kvadrata te služe za odstranjivanje šminke, za njegu osjetljive kože lica i tijela, a također su primjerene za njegu nježne kože djeteta.

Antibakterijske vlažne maramice Jasmin
Koriste se za čišćenje, pranje i dezinfekciju ruku, lica i tijela, a primjerene su i za djecu. Možete ih koristiti u svim prilikama: na putovanju, u autu, na poslu, kod kuće. U pakiranju se nalazi 15 komada.

Pamučne maramice Jasmin nature
Jedine su na tržištu napravljene od sto posto pamuka, hipoalergene, upijajuće, meke, kompaktne i vrlo nježne za nos. Mogu se koristiti za skidanje šminke, higijenu djeteta, čišćenje naočala, a neće se raspasti u perilici ili sušilici rublja.

Gdje kupiti?
Jasmin proizvode potražite u Tosaminoj trgovini Bijeli štacun (WestGate, 1 kat), najbližim drogerijama, a više o njima možete saznati na: www.tosama.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed