Božić uz e.l.f. Cosmetics

Mega popularan američki brand e.l.f. Cosmetics osnovan je 2004. godine sa vizijom – ,,učiniti luksuzne proizvode dostupnima svima”. Pokrenut kao internet trgovina, danas je e.l.f. po prodaji prvi među brendovima. Ujedno je najbrže rastući brend na američkom tržištu, a 2015. bio je na 7. mjestu u konkurenciji svih brendova.

Upravo zato ne čudi podatak kako se u svakoj drugoj kozmetičkoj torbici nalazi barem jedan proizvod s ovim potpisom.

Za sve vas koje ćete se tek zaljubiti u kvalitetu, ali i posebnost ove kozmetike , ali i vas koje dobro poznajte sve karakteristike bestsellera slijede noviteti koji nas uvode u make up groznicu prosinca. Jer ipak treba zablistati u svakoj prigodi…

Booster Drop – Hydrating
Ovaj lagani pojačivač dopunjuje vašu rutinu za brzu hidrataciju koja pomaže da koža izgleda punije. Koncentrirane kapi mogu se koristiti samostalno ili se mogu dodati bilo kojoj podlozi, tekućini ili kremi.
Cijena: 109,00 kn ( Bipa)

Booster Drop – Sunkissed
Ovaj lagani pojačivač dopunjuje vašu rutinu za trenutni suncem obasjani, zdravi sjaj. Prilagodite svoj sjaj koncentriranim kapima koje mogu se koristiti samostalno ili se mogu dodati bilo kojoj podlozi, tekućini ili kremi za dugotrajni zlatni ton u roku od 2-3 dana.

elf-cosmetics-beauty-modnialmanah

Booster Drop – Antioxidant
Ovaj lagani pojačivač dopunjuje vaše proizvode za ljepotu antioksidansima za dodatnu zaštitu. Ove koncentrirane kapi mogu se koristiti samostalno ili se mogu dodati bilo kojoj podlozi, tekućini ili kremi.

16-satni Camo korektor
Ekspanzija besprijekorne boje podloge koji je ujedno i najprodavaniji proizvod ovog brenda ( 62 kuna, Bipa) . Lagana i nemasna formula prirodno se stapa s kožom za lijepi polu-mat izgled. Tekuća podloga vraća neravnomjerne teksture i tonove kože, za vidljivo svjetliju kožu. Ovaj umirujući korektor za širenje pora prekriva podočnjake, crvenilo i mrlje za ravnomjeran, besprijekoran ten.

elf-cosmetics-beauty-modnialmanah

Metallic Flare Highlighter
Prvo je bio sjaj, zatim svježina, a sada je bljesak! Ostvarite višedimenzionalni bljesak visokog sjaja ovim metalnim highlighterom u prahu. Ova poput maslaca meka formula koja svjetluca klizi po koži za postizanje vrhunskog isticanja.

elf-cosmetics-beauty-modnialmanah

Lip Primer
Lock On Lip Primer zadržava boju na vašim usnama i sprječava blijeđenje i razmazivanje. Njegova čista, kremasta formula lako klizi za postizanje savršenog platna za boju usana.

elf-cosmetics-beauty-modnialmanah

Gdje kupiti?
Proizvodi su dostupni u poslovnicama BIPE i Müller Poreč.

Trenutno nema komentara

Comments are closed