Boostajte nakon ljeta kožu, kosu, nokte uz Kolagen Boost

Znate kako se ono kaže, nakon godišnjeg odmora baterije su pune, a svi spremni za nove životne i radne izazove. U kojem su stanju vaši nokti, kosa i koža? S povratkom s ljetovanja mnogi se suočavaju s problemima koje je ostavilo ljeto – nokti nikako da narastu i postanu čvrsti, kosa je beživotna i ‘divlja’, a koža se neugodno peruta i na mjestima je izrazito suha. A o ‘mrljama’ nakon sunčanja da ne govorimo.

Kako se borite s ovim ‘problemima’? Tražite li rješenja kojima ćete prelakirati noktiće kako bi dobili na čvrstoći, mažete li kožu proizvodima koji u trenu ulaze u slojeve pokazujući vam da je koža dehidrirana, razmišljate li o šišanju grive? Prije nego li donesete radikalnije odluke (posebno ako se želite ošišati) vrijeme je za intenzivnu kuru kolagenom. Magičnim proizvodom koji blagotvorno djeluje na kožu, kosu i nokte i čiji su rezultati vidljivi već nakon 15 dana intenzivnog korištenja.

Upoznajte Kolagen Boost inovativni, visokoučinkoviti anti-age tekući dodatak prehrani na bazi kolagen, koji je po mnogo čemu drugačiji od svega na tržištu. Hrvatski je proizvod, koji u svojem sastavu ima riblji kolagen koji se ni ne osjeti prilikom korištenja, ne pada teško na želudac, i lako se umiješa u sok ili smoothie. Uz hidrolizirani riblji kolagena, proizvod ima i vitamin C iz askorbinske kiseline hijaluronsku kiselinu, biotin, vitamine B kompleksa i cink.

kolagen-boost-collagen-boost--njega-ljepota-beauty-zdravlje-modnialmanah

Laboratorijski razvoj, dizajn proizvoda i industrijska proizvodnja obavljaju se u Hrvatskoj, a svaka nova serija proizvoda se prije lansiranja na tržište testira kako bi kvaliteta proizvoda uvijek bila jednaka.

Zašto žene trebaju Kolagen Boost?
• općenito djeluje na zdravlje kože
• sprječavanje stvaranje dubokih bora
• povećavanja gipkosti kože
• povećavanja hidratacije kože
• znatno smanjuje suhoću kože
• restrukturiranja kože
• poboljšanja čvrstoće i elastičnosti kože
• jača kosu i nokte
• djeluje na gipkosti zglobova

Kako ga konzumirati?
Konzumirajte 50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) jednom dnevno. Može se piti samostalno ili pomije​šati u sok ili smoothie. Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana.

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed