Bojanje kose bez kemikalija! U bio&bio potražite boje koje odlično prekrivaju! A prirodne su!

O bojama za kosu i njihovom sastavu intenzivno se priča godinama, a što se više okrećemo prirodi, sve nam češće u oči ‘upadaju’ amonijak, parabeni, PPD, SLS, katrani, fenoli, alergeni mirisi, ftalati, metalne soli i slični sastojci. Želimo li ih na svojem tjemenu i koži? Naravno – većina će odgovoriti NE! Boje koje nas okružuju na tržištu prepune su sintetskih sastojaka i kemikalija koje već nakon prvog nanošenja ulaze kroz tjeme u naš krvotok zagađujući organe i narušavajući rad hormona, posebno štitnjače.

henna-plus-hair-kosa-boja-boja-za-kosu-modnialmanah-beauty

Zato nas je privukao beauty brend Hennaplus kojeg možete kupiti u bio&bio prodajnoj mreži!

Isprobano – djeluju! Prekrivaju sjede vlasi, ujednačuju sve nijanse kose, odlično prekrivaju samo izrast i nekako fino zaglađuju vrhove koji su ispucali od sunca i mora. Nježne su i ne sadrže kemijske tvari koje izazivaju alergije ili ugrožavaju zdravlje te prirodu štiteći kosu od UV zračenja, potiču prokrvljenost tjemena i njeguju vlasi organskim sastojcima. Pružaju efekt hidratantne maske za kosu, a pritom prekrivaju sijede i jačaju strukturu od korijena do vrhova.

Evo pet razloga zašto se ‘prebaciti’ s kemije na prirodno 😊

  1. Nema peckanja i slijevanja boje posvuda dok se nanosi na kosu. Riješit ćete se folija po kupaonici i detaljnog čišćenja stana.
  2. Potrebno je samo pola sata za potpunu transformaciju kvalitete boje. Nećete više htjeti ni čuti za provođenje previše slobodnog vremena u frizerskom salonu (sorry frizeri, vama idemo samo na frizure)
  3. Sijede postaju nevidljive i to traje čak do sljedeća 3 mjeseca.
  4. Dobijete prirodne UV filtere za glavu koji dodatno štite novu boju i strukturu kose.
  5. Kosa lakše pristaje na raščešljavanje zbog kvalitetnih organskih ulja i nepostojanja kemijskih sastojaka. Svilenkasta je i ne petlja se.

Ovo su sve boje iz ove kolekcije dostupne u bio&bio.

Trenutno nema komentara

Comments are closed