Blagdanska elegancija svevremenske Zlatarne Celje!

Među najistaknutijim kolekcijama Zlatarne Celje je LIMITED EDITION dijamantna kolekcija Balance koja je izrađena u samo 175 jedinstvenih komada čime se obilježava 175 godina postojanja Zlatarne Celje. Umjetnički je izrađena prema inspiraciji dizajnerice nakita Désirée Kolarec. Sastoji se od elegantne kombinacije bijelih i crnih dijamanata koji su povezani satenastim crvenim zlatom. Dijamantni dijelovi nakita se mogu okrenuti i tako kombinirati na različite načine.

Kolekcija Balance nosi poruku duhovne i tjelesne ravnoteže. Namijenjena je ženama koje su svjesne da ne mogu uvijek utjecati na događaje oko sebe, ali su sposobne uspostaviti ravnotežu i uživati u životu.

Dijamantne kolekcije Love Bond i Birth of Brilliance Zlatarne Celje zadivljuju klasičnom elegancijom. Obje su dizajnirane tako da prstenje iz kolekcija može biti i zaručničko prstenje. Ljepota kolekcije Love Bond naglašena je dijamantom koji je omotan u vrpci manjih dijamanata. Kolekcija Birth of Brilliance pršti blistavom ljepotom briljanata, a dizajn predstavlja rođenje dijamanta koji izranja iz manjih dijamanata.

Među najnovijim kolekcijama Zlatarne Celje su i kolekcije Nest i Dunes. Poseban šarm kolekcije Nest je u sofisticiranom obliku gnijezda koje predstavlja nevinost i čistoću. Nježnost besprijekornog bijelog bisera nadopunjuju meko isprepletene zlatne linije.

Kolekcija Dunes je odvažna i inovativna kolekcija zlatnog nakita koja prikazuje beskonačni ponavljajući ritam mora koje uvijek iznova oblikuje pješčane dine. Elegantan pokret valova blista u bijelom zlatu s plavim kamenjem ili u žutom zlatu s bijelim kamenjem.

Savršenstvo unikatnog dizajna, besprijekorna elegancija i magična ljepota blagdanskog ozračja dočarani su fotografijama nagrađivane hrvatske blogerice Isabelle Rakonić.

Trenutno nema komentara

Comments are closed