BIPA Pharma novi je prodajni koncept na tržištu

BIPA Pharma novi je prodajni koncept kojeg austrijski drogerijski lanac BIPA Hrvatska uvodi u svoje poslovnice na hrvatsko tržište, a namijenjen je prodaji specijaliziranih bezreceptnih proizvoda. U ponudi BIPA Pharma kutka nalazi se više od 800 različitih proizvoda koji uključuju medicinske proizvode, dermokozmetiku, lijekove bez recepta i dodatke prehrani. Ovaj novi koncept trenutno je dostupan unutar četiri BIPA poslovnice: u Zagrebu (Maksimirska cesta 123 i Ul. Zdeslava Turića 6), Splitu (Ul. Josipa Jovića 93, Mall of Split) i Solinu (Ul. Petra Hektorovića 38c).

bipa-pharma-prodajni-koncept-modnialmanah

BIPA Pharma koncept nastao je kao odgovor na sve veće potrebe kupaca za specijaliziranim asortimanom proizvoda za brigu o zdravlju, ljepoti i njezi. Kupcima je na raspolaganju stručno osoblje koje svojim iskustvom i savjetima može pomoći u pronalasku idealnog proizvoda, bilo da se radi o lijekovima bez recepta za liječenje i prevenciju određenih zdravstvenih problema kao što su probavne tegobe, glavobolja i prehlada ili drugim medicinskim proizvodima poput flastera za manje ogrebotine, dezinfekcijskih sredstava, ortopedske obuće, aspiratora za nos, tlakomjera i toplomjera. Također, u ponudi BIPA Pharme nalaze se i dodaci prehrani za jačanje imuniteta i poboljšanje prehrane te brojni proizvodi za njegu i hidrataciju kože poznatih dermokozmetičkih brendova.

„Kroz nove prodajne koncepte trudimo se u svakom trenutku zadovoljiti široke potrebe naših kupaca. Posljednjih nekoliko godina uočili smo kako sve više njih želi imati mogućnost kupnje proizvoda za brigu o zdravlju unutar redovnog shoppinga, stoga smo puno pažnje i planiranja posvetili tome da im možemo omogućiti da pronađu sve na jednom mjestu.” – izjavila je Danijela Kučko, Senior koordinatorica prodaje BIPE Hrvatska koja je ujedno i voditeljica BIPA Pharma kutka.

bipa-pharma-prodajni-koncept-modnialmanah

Brojni poznati brendovi dostupni su u BIPA Pharma kutku poput A-derma, Avene, Bioderma, Skintegra, SVR, Eucerin, Biorela, Dietpharm, Childlife, Medex, Nutripharm, Yasenka i brojni drugi.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS