Barem 100 puta skinite šminku ovom magičnom rukavicom!

Ako nešto volimo onda su to praktična i ekološka rješenja u svim segmentima našeg života. Posebno u kupaonici u kojoj se svakog dana troši previše proizvoda za njegu, često i ono što je puno parabena i parfema, ali i vatice, higijenske uloške, maramice, štapići za uši… Naučite biti racionalne ali i ekološki osviještene te dajte priliku nekim novim proizvodima da vas oduševe! Umjesto klasičnih higijenskih uložaka koristite menstrualnu čašicu, a lice umjesto s najmanje pet vatenih blazinica čistite rukavicom. I to ne bilo kojom!

Na tržištu je (mi smo je primijetili i kupili u Bipi) inovativna antibakterijska rukavica za skidanje šminke, Las Chicks® Magic Glove koja je napravljena od mikrovlakana koja vidite netom nakon namakanja rukavice. Mikrovlakna su obogaćena srebrnim ionima, antibakterijska je i dermatološki ispitana. Odlična je dnevna rutina za sve tipove kože, čak i za onu sklonu aknama i alergijama.

beauty-čarobna-rukavica-magic-glove-modnialmanah-antibakterijska rukavica-skidanje-šminke

U čemu je njezina posebnost? Zahvaljujući srebrnim ionima ova rukavica štiti i čuva kožu, a njezina nježna mikrovlakna čiste pore i uklanjaju sve nečistoće čime se koža lica ne izlaže kemikalijama koje mogu uzrokovati iritacije. Svakodnevnom upotrebom, Las Chicks®Magic Glove rukavica oslobađa kožu od mrtvih stanica i stimulira obnovu istih čineći vaše lice glatkim i sjajnim.

Kako se koristi? Potrebno ju je samo umočiti u vodu i tako rukavicom ukloniti s lica svu šminku i nečistoću. Bez ‘čistača’ koji se nalaze na tržištu. Ovu rukavicu možete koristiti barem 100 puta (pranja), što je cca 3 mjeseca, a pronađite je u Bipi. Cijena joj je 49,90 kuna.

Trenutno nema komentara

Comments are closed