Avon slavi 20 godina parfema Little Black Dress suradnjom s poznatim domaćim dizajnerom.

Ako ste rođene spremne, u svom ormaru sigurno imate omiljenu malu crnu haljinicu s kojom je vaš modni odabir uvijek pun pogodak. Njezino veličanstvo ima važnu ulogu u životu svake žene istovremeno otkrivajući bezvremensku eleganciju i samouvjerenost. Upravo to je inspiriralo dizajnere beauty brenda Avon da prije 20 godina osmisle trendy Little Black Dress parfema koji u ovoj, slavljeničkoj godini dolazi u limitiranom izdanju Little Black Dress THE DRESS EdP!

beauty-avon-Little-Black-Dress-THE-DRESS-EdP!-modnialmanah

Onaj poseban mirisni dodatak, po kojem se pamte trenuci, u novom je Little Black Dress THE DRESS parfemu obučen u nezaboravan miris cvjetnog mirisnog akorda Kraljice noći s dodatkom elegantnih cvjetnih nota poput pomerosa, na bazi dragocjenih šumskih nota australske sandalovine.

Slaveći prekrasnu mirisnu godišnjicu Little Black Dress parfema, poznati dizajner Zoran Aragović BITE MY STYLE pokazao je svoje viđenje male crne haljine u kreatorskoj slobodi: “Mala crna haljina je nešto što bi svaka žena trebala imati u svojem ormaru. Bezvremenska je i ne podliježe trendovima. Idealna je za svaki trenutak, kako za dnevne kombinacije, tako i za večernje izlaske, ali i za poslovna druženja. BiteMyStyle kreacija, za proslavu 20 godina Avonovog Little Black Dress parfema, slavljeničko je, pomalo rokersko izdanje s trendovskim golim ramenima, asimetrijom i zanimljivom mrežicom s metalik natpisom. U struku se pojasom veže u mašnu, a kako bi ponekad i razbili trenutak i dali onaj poseban detalj – možete se poigrati i remenom u boji.”

Ne propustite, još samo danas imate i priliku osvojiti ovu dizajnersku malu crnu haljinu na @avonhrvatska Instagram profilu!

beauty-avon-Little-Black-Dress-THE-DRESS-EdP!-modnialmanah

Cijena: Little Black Dress THE DRESS EdP, 50 ml – 99,90kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed