Advent u Zagrebu: posjetite čarobnu POP UP kulisu najstarijeg zagrebačkog hotela

Uzbuđenje uoči najljepšeg razdoblja u godini već tinja u nama dok istodobno u niskom startu ukrašavamo dom. Stiže nam Božić, a s njime i pozitivne misli, dobre vibracije i najčišće emocije kada želimo pokazati hrabrost, volju i odlučnost te zahvaliti onima koji su bili uz nas cijele godine. Vrijeme je to u kojem slavimo zajedništvo – pa čak i u ovako teškim vremenima prilagodbe i poštivanja pravila, ne zaboravljamo ono što blagdansko vrijeme čini posebnim i drugačijim. Večera i druženje za blagdanskim stolom.

Omiljeno mjesto za druženje Ljudevita Gaja i bana Josipa Jelačića, točnije najstariji postojeći hotel u Zagrebu – Jägerhorn, dobro nam znana oaza stila i vrhunske usluge inspirirao je i kreativni tim Adele Mese koji su na ovom mjestu režirali pravu božićnu čaroliju!

Možda je najlakše reći : Stavite brige u drugi plan“ no kada zakoračite u ovu zimsku bajku – vaše brige će doista tamo i otići! Adela Mese tim i ovog je Božića vođen željom da sva svoja iskustva, znanja, nekretnine i inventar i ovoga puta objedini u jedno, a uz to pruži i jedinstvenu uslugu svakom koji se odluči nadolazeći prosinac učiniti posebnijim no ikada. Pa prisjetimo se samo kako je prošle godine čarobno izgledao najljepši zagrebački prolaz u srcu grada!

Prvo su htjeli božićni party za sve svoje poslovne partnere i suradnike gdje bi se jela fina hrana uz nezaobilazno druženje i „pijuckanje i minglanje“. Onda su došli na ideju da kad već oni ne mogu napraviti veliki party, možda mogu ostvariti nekom drugom želju za intimnom božićnom večerom i zimskom idilom u krugu najbližih poslovnih suradnika ili prijatelja. Logično, uslijedile su idilične fotografije a kada su složili menu – priča je prodisala „punim plućima“

Koncept smo proširili s unutarnjeg prostora na vanjsku terasu bogato okićenu božićnim lampicama. Kako bi ugođaj bio potpun, neizbježno je bilo u prostor smjestiti i udobne naslonjače neutralnih boja koji osim što estetski skladno upotpunjuju i povezuju obje cjeline, uzvanicima pružaju osjećaj topline i udobnosti, a večeru pretvaraju u ležerno druženje. Ovim pristupom htjeli smo izaći iz okvira očekivanog. Umjesto neizbježnog božićnog kiča, odlučili smo se za minimalizam uz čistoću linija i tekstura. Večera je zamišljena za najmanje 10, a najviše 16 osoba u trajanju od 17 do 22 sata. Naravno, maksimalan broj se prilagođava epidemiološkoj situaciji – nadodaju.

Ususret blagdanima koji su doslovno iza ugla, nemojte se izgubiti u stresu i obvezama već sebi i svojim poslovnim partnerima ili najbližima priuštite blagdanski doživljaj koji nikada nećete zaboraviti! Za dobru atmosferu uopće ne brinemo.

Čarobno, decentno i intimno ono je što smo ove godine željeli ponuditi svima željnima blagdanskog duha u nešto mirnijem izdanju. Ako ste u ovaj koncept i prostor zaljubljeni barem upola kao mi, s veseljem ćemo odgovoriti na sve Vaše upite. – zaključuju ovi mladi stručnjaci za zabavu!

Više informacija potražite na službenoj stranici preko koje možete i rezervirati svoj dolazak na info@adelamese.com!

Trenutno nema komentara

Comments are closed