9 trendi CCC čizama i gležnjači za sve jesenske modne kombinacije!

Kao da smo se već navikli da iz sandala i natikača uskačemo u čizmice i gležnjače! Događa se to onda kad zareda nekoliko kišnih dana uslijed čega dolazi do spuštanja temperatura. Drage naše jesen je, a upravo ona donosi i nova pravila u odijevanju i obuvanju.

Osluškujući potrebe suvremenih žena, ali i nagli prijelazi iz sezone u sezonu potaknuli su dizajnere popularnog poljskog modnog brenda CCC da u jesenskoj kolekciji posebnu pažnju posvete čizmama i gležnjačama. Za razliku od zimskih modela, jesenske su napravljene tako da se lako nose uz stopalice, na bose noge, ali i na kišu.

Trebate li novi par, evo kojih je to 9 modela koji će pristajati svima!

ULTIMATIVNI TREND
Na početku svake modne sezone uvijek se postavlja isto pitanje- što je to bez čega se ne može? Kad je o obući za prijelazni dio godine riječ ove sezone se kroz trendove provlače 70-te i 90-te godine prošlog stoljeća. S jedne strane su polu kaubojska rješenja čizmica u kontrastu s hi-tec dizajnom gležnjači robusnog brenda. Između ove dvije krajnost su naoko klasični modeli s detaljem u obliku lanca.

NI GLEŽNJAČE NI ČIZME
Tako bi se mogle opisati čizmice kraćih sara. Najčešće režu širinu lista, pa ako nisu dovoljno široke, tako dizajnirane sare optički mogu skratiti liniju nogu. Pazite na to prilikom odabira ovakvih modela, posebno nosite li ih uz kratku odjeću.

MODELI KOJI STOPALO ČINE SAVRŠENIM
Imate li široko, dugo, kratko stopalo, probleme s haluks valgusom ili prstima koji neposlušno prelaze jedan preko drugog naučite u mnoštvu cipala prepoznati baš one koje optički korigiraju nesavršenosti. Modeli s kapicom ili detaljem na peti optički skraćuju stopalo, bočni detalji optički sužavaju, ukrasi na gornjim dijelovima čizama skrivaju visok rist…

Trenutno nema komentara

Comments are closed