6 Reserved trendova koji će obilježiti ovu sezonu

Iako se o modi uvijek piše kao o temi koja prvenstveno zanima žene, sve je više frajera koji na početku svake modne sezone traže smjernice i inspiraciju za svoj total look. Za njih zato danas u fokus stavljamo IT komade iz aktualne Reserved kolekcije (kupiti možete već danas, jer Reserved online shop radi od 0-24) ali i način na koji se nešto nosi.

  1. Traper košulja+traper bermude je hommage 80-tim kad je traper kao tkanina bio toliko popularan da se nosilo sve od te tkanine. U ovoj sezoni je šik traper košulju odjenuti uz istu nijansu traper bermuda ber dodatnih detalja. Neka je stil profinjen!
  2. Sve nijanse traperica čak i ‘špricani’ traper je ponovo u modi. Boju uvijek odaberite u skladu sa svojom građom tijela, ali stilom kojeg ćete nositi. U klasičnijem odijevanju (ali i tijekom casual fridaya) birajte srednje plavi traper kojeg ublažite bijelom košuljom ili polo majicama u svijetlim nijansama.
  3. Karirani sakoi nije ostao u zimskoj priči. Baš naprotiv, menadžeri će ovog proljeća potpisivati ugovore u sivim sakoima s velikim kockama koje čine ovaj popularni uzorak. Za posebne prigode tu su i karirana odijela.
  4. Kratki rukavi na duge to je trend koji morate zavoljeti jer nekima će na prvu postati previše nekonvencionalan. No, kad pogledate na ovaj način možete više toga iznositi.
  5. Končane vestice poput onih koje su nam nekad plele bake ušle su u muške ormare i moramo priznati jako šik izgledaju. Ono što morate paziti je da noseći ovaj odjevni predmet ipak pazite na trbuh.
  6. Sve nijanse bijele na svim odjevnim predmetima obilježiti će ljeto 2020. Ako ste sad pomislili pa što je u tome posebno otkrit ćemo vam da postoji 6 nijansi bijele (od snježno bijele do bijele boje mlijeka) koje su ovog ljeta mogu nositi i u kombinaciji.
Trenutno nema komentara

Comments are closed