50 je nijansi žute – koja vama pristaje?

Kad su se Jennifer Lopez, Jessica Alba ali i mnoge druge svjetski poznate šminkerice pojavile u svojim žutim kombinacijama dalo se naslutiti kako je na pomolu novi modni trend – žuta je hit boja sezone! Iako u osnovnoj nijansi žuta boja pristaje tamnoputim ženama smeđih očiju i kose, u različitim nijansama idealan je izbor za plavuše, crvenokose…

fashion_žuto_modnialmanah

Na što trebate posebno paziti?
• Prilikom odabira idealne žute nijanse pazite na boju puti – što je više žutog pigmenta to bi intenzitet žute boje trebao biti slabiji.
• Isto tako, što je svjetlija koža to je i svjetlija nijansa žute. Primjerice ženama porculansko svijetlog tena pristaje svijetlo žuta boja.
• Ne možete li pronaći svoju nijansu žute (koja bi licu dala svježinu i ljepotu) opustite se i izaberite nijansu koja vam se sviđa i kombinirajte je s gornjim dijelovima koji pristaju vašoj boji puti.
• Želite li biti šik odjenite u jednom outfitu nekoliko nijanse žute. Pazite samo da je uz lice ona nijansa koja podržava boju puti, očiju i kose.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS