5 Severininih lookova o kojima danas pričaju fashionistice

Nekako smo do Seve i očekivali da će nas na svojem velikom zagrebačkom koncertu osim odličnom produkcijom, starim i novim hitovima oduševiti i modnim trensformacijama.

Najpopularnija modna kameleonka na početku ove turneje najavila je svoju novu modnu suradnju s Metodom Črešnarom i Peterom Morvinom mladim dizajnerom koji je do sada surađivao s glazbenim divama poput Rihanne, Beyonce i Lady Gage, ali i na hit-filmu “The Hunger Games: Mockingjay”. E pa da kako su susjedi slovenci u ovoj turneju zamislili Severini look?

U prvom dijelu koncerta dominira korzet koji se ovisno o sceni modno transformira u kabaretsku stilizaciju, ali i upotpunjuje seksi suknjama. Ono što oduševljava je spoj tkanina i uzoraka koji se ovisno o rasvjeti stapaju sa scenom ili postaju dominantni elementi na jednostavnoj pozornici.

I u drugom dijelu koncerta kostimi su uklopljeni i scenu- seksi suknja sa stiliziranom suknjom i kristali koji se presijavaju na gornjem tijelu topa ali i na hulahupkama su samo uvertira u odličan šljokičasti srebrni total look koji je naglasio kulminaciju koncerta. Poput Madonne u 80-tim! I dok je publika uživala u glazbenoj ekstazi pjevajući u glas Severinine stare i nove hitove, energična pjevačica je pokazala da na sceni u modnom smislu još nije završila priča. Samo jednim energičnim potezom srebrni look se pretvorio u ženstveno crno odijelo sa šljokicama u kojem je na kraju pozdravila publiku.

Foto: Jani Ugrin

Trenutno nema komentara

Comments are closed