5 precool dvorišnih igara u kojima može sudjelovati cijela obitelj!

Ukoliko ste sretnici koji žive u kućama sa zelenom okućnicom i koji danima smišljate način kako ćete barem tijekom vikenda zabaviti svoje klince čitajte dalje! Danas vam otkrivamo pet potpuno besplatnih načina zabave koji će vratiti osmjeh na lice vaše djece bez moljakanja da izađu iz okvira dvorišta jer im je dosadno. Budimo i dalje odgovorni, uživajte na svoj način!

  1. Od starih grana napravite križić kružić polja i krenite s igrom tako da stavljate svako svoj oblik. To mogu biti kamenčići i komadi drveća, ali i lijepo oslikani kamenčići koje možete napraviti sa svojim klincima. Malo tempera i proziran lak za lakiranje mogu učiniti puno.
  2. Školica uvijek pali. Posebno ako je igraju i mame i tate. Napravite turnir- odrasli protiv klinaca i da-nema ljutnje kad pobjede mali!
  3. Zemlja kao takva privlači i mališane, pa ih slobodno uključite u radove u vrtu. Plijevljenje gredica ili berba jagoda zabaviti će djecu neko vrijeme.
  4. Odmor na travi! Zašto bi klinci morali nedjeljom odmarati u spavaonici! Puno zabavnije je raširiti dekicu i leći s njima na travu. Gledanje oblaka, čitanje knjige ili jednostavno kunjanje samo su neke ideje…Za one velike idealna zabava je i kampiranje. Napravite jednostavan šator od stare cerade prebačene preko užeta.
  5. Zabava s vodom je ono što klinci obožavaju, posebno kad je vruće. Dopustite im zalijevanje cvijeća u vrtu, a onda i trčanje kroz mlazove vode. I da, ne zaboravite ih samo zaštiti od sunca.
Trenutno nema komentara

Comments are closed