5 modnih pravila za fashion šetnju Špicom!

Kad je nedavno kultni magazin Harper’s Bazaar objavio fotke kako izgledaju šminkerice na ulicama Tokya zapitali smo se gdje je to nestala proljetna moda ali i trendovi na koje smo navikli? Prošle godine, u ovo vrijeme, dok se još nije znalo koliko će sve segmente našeg života promijeniti korona, mnoge su šminkerice prošetale prve sandale, proljetne haljine, vesela odijela… Ove godine, početak modnog proljeća je s dozom opreza, a od mode je čini se važnija zaštita. A i u mnogim su zemljama na snazi stroge mjere pa umjesto ispijanja kave u kafićima ne preostaje ništa drugo nego uživati u modnim šetnjama.

Budući da je subota uvijek dan za šetnje po gradskim špicama, ma gdje se nalazili, evo pet modnih pravila/savjeta koji vrijede za modnu šetnju gradom.

  1. Maska na licu je detalj bez kojeg se nigdje ne ide, a od prve preporuke za nošenje maske, pa do danas maskica je postala modni detalj na kojem se nalaze potpisi dizajnera, inicijali, zanimljive poruke…
  2. Skriveni pogledi iza okvira sunčanih naočala. Ako je suditi po trendovima ovog ćemo proljeća nositi velike okvire i stakla u bojama, okvire u okvirima i velike naočale s neprimjetnim okvirom.
  3. Praktična torba je ona u koju ćete moći ‘stpati’ i nešto što kupite usput. Zato pazite da torbicu možete prebaciti preko ramena ili nositi na način da oslobodite ruke.
  4. Udobna obuća/tenisice u zamjenu za vrtoglavim potpeticama! Na početku ovog proljeća sve su oči usmjerene na nove boje, potplate i stilove tenisica.
  5. Omiljeni detalj- šalica s kavom! Ako je ne kupite, uvijek je možete ponijeti od kuće. Posebno ako je brendirana. Upravo zato ne čudi kako su brojni dizajneri u svojim kolekcijama predstavili baš takve detalje. Tko voli, nek’ izvoli!

Foto: Harper’s Bazaar, Pinterest

Trenutno nema komentara

Comments are closed