ModniALMAnah WOMEN’S DAYS modni vikend za vas i vaše frendice!

modniALMAnah WOMEN’s DAYS modni vikend za vas i vaše frendice

modnialmanah-women's-days-lifestyle-alma-premerl-zoko-fashion-moda-gastro-ljepota

Kad ste se zadnji put smijale sa svojim frendicama, otišle na ženski vikend, stavljajući barem na kratko svoje obaveze u drugi plan? Kad ste se našminkale, odjenule odjeću u skladu s vlastitim tijelom, isprobale novitete koje vidite u medijima, sjele za stol i uživale u hrani koju je za vas pripremio netko drugi? Ma kad ste napravile nešto za sebe?

O kakvom je eventu riječ? Stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko osmislila je program modniALMAnah WOMEN’S DAYS tijekom kojeg se na jedinstveni način spaja moda, ljepota, priroda, prekrasna mjesta na kojima se spava, autohtona hrana i vina. Drugim riječima, na vama je samo spakirati kofere i uživati u tri dana čistog hedonizma!

Nakon prekrasna tri putovanja u LIKU, putovanja u Međimurje i Karlovac vrijeme je da WOMEN’S DAYS posjeti i neka druga mjesta Lijepe naše ali i vrati se na omiljena mjesta (za sve vas koje niste stigle na prethodna putovanja)

modnialmanah-women's-days-lifestyle-alma-premerl-zoko-fashion-moda-gastro-ljepota

Rezervacija za program koji Vas zanima putem obrasca u nastavku (upišite uz ime i prezime datum), a opis svih programa se nalaze niže ispod obrasca

Evo koja su iduća putovanja:

KOLOVOZ – 27. – 29.08. Kraj ljeta u magičnoj Lici!
Znate li da je Lika najljepša na kraju ljeta. Dani su topli, a noći hladne, tako da se živim punim plućima i spava ‘kao bebe’. Imate li ‘kratak san’ ovo je pravo mjesto za vas! A i ako volite modu, ljepotu, priču o zdravlju i prekrasnu netaknutu prirodu. Tijekom ovog putovanja vidjet ćete svu ljepotu Baraćevih špilja,opustiti se u prekrasnoj bukovoj šumi gdje ćete ‘naučiti pravilno disati’ i riješiti se stresa. Na kraju ljeta, izrazito je važna beauty rutina, pa ćemo tijekom ove radionice naučiti kako zadržati ljetnu preplanulost ali i vratiti licu zdravlje i hidrataciju. Budući da je ovo zadnji vikend prije povratka u gradsku vrevu, u modnoj školici s Almom vidjet ćete koji su sve modni trendovi za jesen, ali i naučiti zašto je šljiva kraljica voća. Znate li kako se bere i kako se rade fine ličke knedle?

Što ćete doživjeti na ovom putovanju?

  • Baraćeve špilje
  • Voziti kajak na Gackoj (i jesti pastrvu) / 4 sata potpunog užitka
  • Doći na sam vrh Velikog slapa i doživjeti drugu dimenziju Plitvičkih jezera
  • Proći četiri radionice – make up, beauty rutina, modni tips and tricks, zdrav život
  • Jesti autohtonu hranu i piti fina vina

Upiti na mail almapz@gmail.com ili 091 534 8785 (Alma)
Cijena putovanja: 1.500,00 kn

modnialmanah-women's-days

BACK TO SCHOOL Women’s days by modniALMAnah (KARLOVAC 0.3 – 05.09.)
Male i velike ženice, mame i njihove kćeri (od 10-15 godina) imaju puno pitanja o prvom make up-u, prvom grudnjaku, prehrani, modnim trendovima, školskom priboru koji je IT. Dok djevojčice ne otkriju (u potpunosti) virtualni svijet i ne počnu analizirati svoje mijesto u njemu, na ovom putovanju njih i njihove mame stavljamo u realnost. Lijepu, zdravu, modnu, beauty priču. U jednom vikendu samo za mame i kćeri i male i velike žene uživat će u prekrasnim izletima, svladati male tajne šminkanja, naučiti sve o njezi problematične, ali i zrelije kože, shvatiti da se tijelo voljeti mora, a poneki suvišni kilogram regulira vježbanjem i pravilnom prehranom. Isto tako saznat će i koji su modni trendovi za jesen i zašto se u školu mora ići lijepo odijevana.

PETAK 03.rujan 2021
16:30 OZALJ U Ozlju tog dana započinje Štrudlafest pa smo vam za rješavanje od stresa pripremili radionicu izrade neobične štrudle. Naučit ćemo vas kako pomiješati višnje i mak, ali i puno drugih neobičnih sastojaka. 20:00 Smještaj u epidemiološki prihvatljivim uvjetima


SUBOTA 04.rujan 2021
8:00 – 10:00 Doručak
10:00 – 11:30 Beauty rutina za male i velike/ tema radionice problematična koža bez obzira na dob
12:00 – 13:30 Prvi make up! U ovoj radionici se svi šminkate, ali i dobivate odgovore na pitanja- šminkati se za školu ili ne? Uzimati maminu šminku ili kupiti proizvode prilagođene mladenačkoj koži? Je li šminka kupljena u dječjim dućanima prava šminka?
14:00 Ručak
16:00 Back to school party by Alma. Stilistica Alma otkriva modne trendove za jesen 2021- od odjeće, modnih detalja pa sve do školskih torbi. Što mislite što je moderno?
18:00 Adrenalinski Karlovac – organiziran razgled grada na drugačiji način


NEDJELJA 05. rujna 2021
10:00 Kosa i škola – koje su frizure IT, nose li se šiške ili rajf, koju njegu treba masna kosa?
13:00 Žitna lađa – ručak i kupanje
17:00 Holy donut ili priča u što se sve mogu ‘odjenuti’ krafne?

Upiti na mail almapz@gmail.com ili 091 534 8785 (Alma)
Cijena putovanja: mama + kćer 2.300,00 kuna

Rezervacija putem obrasca koji se nalazi iznad opisa programa

modnialmanah-women's-days-lifestyle-alma-premerl-zoko-fashion-moda-gastro-ljepota

ARHIVA
27.04.- 29.04. PREDSTAVLJEN PROJEKT WOMEN’S DAYS BY MODNIALMANAH

21.05.- 23.05. MODA, LJEPOTA i PRIRODNA DIVOTA

03.06.2021. – 05.06.2021. – MODA, LJEPOTA, ADRENALINSKA ANEGDOTA

20.06.2021. – 22.06.2021. MEĐIMURJE ZAGRELJENO ŽENSKIM RUKAMA

Trenutno nema komentara

Comments are closed