U modnom fokusu – muška torba!

Muškarci s kojima živimo i radimo sve su više modno osviješteni. Pomno biraju odjeću, paze kako je kombiniraju i na kraju dobro znaju da su modni detalji presudni u stvaranju vlastitog modnog stila. Danas se bavimo muškim torbicama koje su postale nezaobilazne u svakom look-u. Za početak, prvo je pravilo: muške torbe ne moraju biti velike poput ženskih. U njih je potrebno staviti mobitel, novčanik, rokovnik…

Koji model odabrati?
• Torbica ‘oko struka’ je idealna za sve ljubitelje casual looka. Praktična je, uvije pri ruci i dovoljno velika za sitnice koje trebate. Ovi modeli mogu biti četvrtasti ili zaobljeni, mali ili veći- odaberite u skladu s potrebama.
• Četvrtaste torbe na rame – nastale kao muška varijanta ženske pismo torbe. U ovom je slučaju torba kožnata ili sa zanimljivim printom, idealna za mlade, urbane menadžere kojima posao ne zahtjeva strogo poslovno odijevanje. Kako odabrat pravu veličinu? Neka torba kao i u ženskom slučaju bude veličine glave.
• Stilizirane sportske torbe za trendsetere koji nakon posla žele u teretanu, kojima posao diktira nošenje sitnica koje mogu zatrebati. Ovakve torbe pronađite u kolekcijama svih modnih brendova jer dizajneri ih jednostavno obožavaju.

I za kraj, poslovna torba. Može biti casual-u koju će stati laptop, rokovnik, pribor za pisanje… Može biti stilizirani ruksak koji osim što je jako praktičan i je i vrlo moderan model. Ukoliko radite na mjestu gdje vladaju stroga pravila poslovnog odijevanja, u rukama uvijek mora biti i stroga, kožna, poslovna torba. Odaberite model koji će lijepo nadopunjavati vaš poslovni stil.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS