Lunaria rublje od sada i u Solinu!

Nakon Splita i Solin je dobo svoju novu Lunaria trgovinu rubljem pružajući brojnim ženama mogućnost da na jednom mjestu odaberu rublje koje će ih savršeno pratiti u svakodnevnim trenucima, ali i odaberu komade za svoju obitelj.

Lunaria je sinonim za mjesto kupnje donjeg rublja i pidžama za cijelu obitelj i za sve generacije. U posebnim linijama su modeli korzeta i grudnjaka te izbor vrhunskih talijanskih kupaćih kostima koji najavljuju dugo toplo ljeto. Lunaria linije su i idealan poklon za današnji Majčin dan, rođendan, djevojačku ili neobavezan znak pažnje kojem će se svaka žena razveseliti.

Gdje se nalazi nova Lunaria u Dalmaciji? U Tommyjevom Hipermarketu u Solinu na adresi Antuna Gustava Matoša 29

Znate li? Cijelu priču oko otvorenja dodatno je upotpunila humanitarna nota pod nazivom„Slikaj srcem“, gdje su se gosti imali priliku fotografirati i samim time, svojom jednom objavom iste na društvenim mrežama, donirati 1 kunu Zavodu za urologiju – KBC Split. Akcija traje do 31.05.2019. godine.

Tko je sve bio na otvorenju?
Svoje favorite pronašle su i naše poznate dame poput Fani Čapalije, Andree Šušnjare, Žanamari Lalić, Anamarije Asanović, Monike Sablić, Gianne Apostolski, Renate Lovrinčević Buljan, Marije Pirić, Sandre Ledenko, Nede Makjanić Kunić, Ines Nosić, Barbare Kurtović koje nisu skrivale oduševljenje bogatim i divnim asortimanom.

Foto: Tonći Čerina

Trenutno nema komentara

Comments are closed