Znate li koji tip sandala pristaje vašim stopalima? Vrijeme je da saznate…

Ljetne cipele otvorenih prstiju – popularne sandale nezaobilazan su modni detalj koji se lako kombinira uz haljine, bermude, ljetne hlače. Kako je ljeto u znaku ove obuće, a modni dizajneri nude neodoljiva rješenja kojima teško odolijevamo, danas naučite koji tip obuće pristaje vašim stopalima.

Za početak, naučite, koje su osnovne vrste sandala:
• Sandale s četvrtastim otvorom koji otkriva sve prste – idealno za žene manjih stopala, kratkih i širih prstiju.
• Sandale s okruglim otvorom na prednjoj strani koji otkriva samo jedan/dva prsta – idealan za žene s jako dugim prstima.
• Sandale s remenčićima otkrivaju cijelu nogu, a prste stavljaju u prvi plan – savršen za lijepa proporcionalna stopala.
• Sandale s ‘kriš-kraš’ remenčićima i jednim remenom oko zgloba – model namijenjen ženama širokih stopala, ali tanjih nogu.
• Sandale bez dijela na peti – granični model između sandali i natikača za žene velikog broja stopala i jačih nogu.

Koji su trendi modeli sandala ovog ljeta?
Cvjetne sandale – Naoko jednostavni modeli sandala napravljeni su od kože ili platna na kojima se nalazi cvijeće različitih veličina. Isto tako ovaj modni detalj može krasiti prednjicu vaših sandala. Savjet više: Pazite kako ćete kombinirati cvjetne sandale i cvijeće na ostatku outfita. Uvijek mora biti ista vrsta cvijeća.

Što čudnija potpetica to je bolje Naoko jednostavne sandale na kojima dominira potpetica hit su ove sezone. Mogu biti jednostavne forme, napravljene od jednostavnih materijala, a jedni ukras na njima je potpetica. Savjet više: Ovakve sandale kombinirajte s jednostavnijim outfitom kako bi u potpunosti došle do izražaja.

Sandale ukrašene kristalima, zakovicama… Što je više ukrasa na sandalama to je bolje. Mogu biti jednostavnog modela, kojem je dana posebnost upravo kristalima ili drugim ukrasima koji se nalaze na njima. Savjet više: Ovakve su sandale idealne za večernje izlaske.

Birkenstock sandale Must have model sandala u Holywoodu. A ako ih vole bogati i slavni, zašto ih ne bismo nosili i mi. Posebno za one koje ljeto vole provoditi u gradu. Savjet više: Ne zaboravite dotjerati stopala i nokte jer ovaj model sandala je toliko jednostavan da stopala budu uvijek u prvom planu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed