Znate li koji modni potpis nosi glumica Mirna Medaković?

Svestrana i jako talentirana glumica Mirna Medaković, od kako je postala mama, ali i nakon porodiljnog ponovo počela s intenzivnim radom, u potrazi je za funkcionalnim odjevnim komadima. Haljinama,tunikama, hlačama krojenim tako da joj prekriju obline, ali i pruže ugodu zadovoljstva da blista cijelog dana. Upravo zato se ljubav između modnog brenda Alma Fashion (kojeg potpisuje stilsitica Alma Premerl Zoko) i mlade glumice dogodila na prvi pogled.

alma-fashion-mirna-medaković-modnialmanah

Ovih dana Mirna će pokazati kako nositi ovaj modni brend na velikom foto sessionu u Varaždinu. Do tada, pogledajte Almine modele za svaki dan koje je Mirna već ‘isfurala’ gradskom špicom.

Upoznajte ALMA fashion! Modna stilistica Alma Premerl Zoko vlasnica je modnog brenda AlmaFashion kojeg priča na pomalo drugačiji način. U fokusu je samo 19 modela koji se različitim pomacima u konstrukciji pretvaraju u jedinstvene modne komade prilagođene svim tipovima građe tijela. Upravo tijelo i obline su početak, a dizajn i modna inovativnost kraj svakog ALMAfashion komada. Sezona proljeće/ljeto 2018 u fokus stavlja multi funkcionalna rješenja koja vam pružaju mogućnost da svoju svečanu haljinu nosite i nakon svečane prigode, da ono što nosite često na posao odjenete i na svečanu premijeru. U izradi kolekcije Alma je koristila crnu i plavu kao bazu kojoj je cilj korekcija oblina , a onda ružičastu, tirkiznu, pink uz puno printeva kao detalje koji naglašavaju ljepotu svake žene.

Trenutno nema komentara

Comments are closed