Znate li koja je veza laka za kosu i vaših hulahupki?

Hulahupke su u fokusu, posebno u ovim toplim kasno jesenskim danima. Jeste li dobro pogledale što imate od proteklih sezona prije nego li ste započele s kupovinom novih modela? Napravite to kako biste točno znale s čime raspolažete (i najmanje poderane ili oštećene čarape bacite). Isto tako nove naučite pravilno odijevati i održavati kako bi izdržale cijelu sezonu.
• Hulahupke su napravljene od osjetljivih tkanina pa ih je potrebno oprezno prati. Najbolje ih je prati ručno, u mlakoj vodi.
• Perete li ih u perilici uvijek birajte ručni program vaše perilice u posebno predviđenoj vrećici za pranje finog rublja.
• Koje sredstvo za pranje koristiti? Neko laganije, namijenjeno osjetljivim tkaninama. Preporuka su sredstva za pranje vune ili svile.
• Hulahupke nikad ne stavljajte na radijator, u sušilicu rublja. Raširite ih nakon pranja i ostavite na sobnoj temperaturi. Osušit će se vrlo brzo.

savjet-hulahopke-modnialmanah

Savjet više: kako odjenuti hulahupke?
Kako biste izbjegle neugodno pucanje hulahupki prije odijevanja skinite sav nakit. Isto tako pogledajte jesu li vam svi nokti cijeli kako ne bi oštetili osjetljivu tkaninu. Hulahupke uvijek naberite tako da odijevanje započnete pažljivim navlačenjem hulahupke preko stopala, pa potom po cijeloj nozi. Ne rastežite previše hulahupke. Želite li da vam traju dulje, kad ih u potpunosti odjenete pošpricajte ih lakom za kosu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed