Znate da volimo nova mjesta za izlaske :-)

Novi život stare zagorske hiže i stoljetne tradicije pretvara se u gastro bajku koju ćete zavoljeti na prvu. Brenner Grill & Restaurant smješten je na Zagrebačkoj cesti 194. Interijer ovog prostora namijenjen je cijeloj obitelji ili pak prijateljskim druženjima.

Duh davnih zabava, recepata naših baka, druženja i pjesme osjeća se u ovom novom prostoru. Meni je sastavljen od najboljih recepata kad su roštilj i domaća hrana u pitanju. Chef Tomo Čizmić godinama je bio zadužen za kuhinju restorana Lido, a u novom Brenneru spaja tradiciju i elemente najnovijih svjetskih trendova. Porijeklo namirnica ovdje je u prvom planu, pa je tako velika većina iz okolnih OPG-ova.

Detalji poput velikih lustera ili mentalnih konstrukcija ovom prostoru daju dodatni šarm. Dnevni ritam koji obiluje ponudom domaćih jela, za čas se pretvara u večer ispunjenu vrhunskim delicijama koje nas u spoju s glazbenim sadržajima vode na jedno nezaboravno putovanje. Zanimljiv dio ovog novog prostora su i velika terasa te dječje igralište koja će nas okupljati u nadolazećim proljetnim i ljetnim danima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed