Ziaja proljetni novitet – spoj ulja i proteina za savršenu njegu kose

Trend korištenja ulja prilikom njege kose prisutan je već niz godina u različitim populacijama te se kao takav pokazao iznimno uspješnim. Razna ulja, osim što hrane kosu, daju joj neodoljiv miris i osjećaj ugode pod prstima. Upravo zato nam Ziaja za ovo proljeće donosi dvije nove linije za kosu koje sadrže kombinaciju ulja argana i tsubakija te proteina kašmira i amaranta, a sastoje se od šampona, maske i seruma.

Jedan od glavnih sastojaka linije je Arganovo ulje koje se dobiva postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana koje raste samo u Maroku. Naziva se i „tekućim zlatom“ i jedno je od najskupljih i najcjenjenijih ulja koja se koriste u kozmetičke svrhe.

Drugi glavni sastojak, Tsubaki ulje, se također dobiva postupkom hladnog prešanja i to sjemenki japanske kamelije. Zimzeleni grm, koji još nazivaju i „zimska ruža“, raste i cvijeta ispod snježnog pokrivača od siječnja do ožujka i jedno je od pravih biljnih čuda. Ovo lagano ulje se od davnina koristi u Aziji, a prvenstveno u Japanu za pravilnu njegu kose. Tsubaki ulje također sadrži Omega-6 i Omega-9 nezasićene masne kiseline koje djeluju tako da njeguju, regeneriraju i štite kosu te joj daju prekrasan sjaj.

Ove prekrasne proizvode potražite u Nama-ma u Zagrebu!

ziaja-beauty-tsubaki-oil-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed