Ženski izlazak za Valentinovo? Da, zašto ne!

Evo, stigao je i taj dan – to Valentinovo, praznik ljubavi ili marketinški trik! Ukoliko niste u paru na današnji dan, ignorirati ćete pričice ushićenih kolegica na poslu koje otkrivaju sve detalje pomno isplaniranog dana. Cure drage, Valentinovo je svaki dan, a na današnji dan bi trebalo samo malo više pričati o ljubavi!

lifestyle-galeria-business-center-modnialmanah-valentinovo

Ukoliko solirate, a ljubav cijenite i dajete joj priliku, danas izađite s frendicama na jedno super cool mjesto u Zagrebu! Kultna shopping meka Galleria Business Centar (bivši Importanne Galleria) prošle je godine odjenula novo ruho, pa uz shopping i odličnu gastro ponudu nudi i priliku za zabavu.

Danas uživajte u malo drugačijem Valentinovu tijekom kojeg će se pričati o ljubavi, o tome kako je ona utjecala na vaš život, što očekujte od partnera… i to na Valentinovo panelu s dvije književnice Julijanom Matanović i Ingrid Divković koje će predstaviti svoje knjige Jebe li vas ego, Knjiga za divlju ženu, Živi mi se, Sanjari i Borci.

Zanimljivo zar ne?
Za savršeno Valentinovo s frendicama trebate još samo info – event počinje danas u 17:30, a uz priču o ljubavi uživajte i u posebno pripremljenim koktelima s kojima ćete nazdraviti vikendu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed