Želite li živjeti sport na poseban način posjetite adidas Sports studio. Oduševit ćete se!

Kako bi pokrili sve aspekte zdravog načina života, ekipa trenera adidas runnersa, treneri partner kluba MoFit, novi adidas Women stručni tim nutricionista, stilisti te drugi inspirativni ljudi provodit će koncept adidas Sports Studia koji se bazira na treninzima, prehrani i inspiraciji. adidas trening radionice govore o najnovijim metodama treninga i inovacijama u odjeći i obući. Na radionicama o zdravoj prehrani govorit će se o suplementima i pravilnoj prehrani kako bi postigli iznimne rezultate te “lifestyle” radionice sa zanimljivim ljudima iz svijeta glazbe, mode i drugih segmenata života za što bolju inspiraciju. Zvuči zanimljivo? Vrijeme je da posjetite 260 metara kvadratnih novog adidas Sports Studia na lokaciji Ilica 21, Zagreb koji službeno otvara svoja vrata 31.10.

Savršena nadopuna konceptu osnaživanja žene kroz trening te svestrani pristup sportu upravo je nova adidas Statement Kolekcija. Kolekcija inspirirana globalnom mrežom snažnih i samosvjesnih žena kao što su Karlie Kloss, Dua Lipa, Shay Mitchell, Hannah Bronfman i Garbine Mugurza, od kojih svaka ima različit pristup treningu.

Više od 20 komada unutar kolekcije, uključujući grudnjake, tajice, jakne, tenisice i dodatke, na sebi nosi cvjetne i geometrijske uzorke karakteristične za Stellu McCartney i kvalitetne materijale za maksimalan stil i izvedbu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed