Želite li tih i jak usisavač? Neka bude Dyson!

Vrijeme kad smo sakrivali kućanske aparate, posebno usisavače u kutije, pa u smočnicu je iza nas. Naši najvjerniji pomagači u kućanstvu od sada svojim dizajnom i elegancijom zaslužuju biti na vidljivom i važnom mjestu u našem dnevnom prostoru. Posebno dolaze li s potpisom Dyson!

O Dyson usisavačima žene sve češće pričaju na kavama hvaleći njegovu posebnost u moru proizvoda koji nas okružuju. U čemu je tajna?

Novi Dyson V11™ absolute je najsnažniji bežični usisavač koji se uz pomoć sustava senzora dinamičkog opterećenja (DLS™) automatski prilagođava svim vrstama podova. Naime, sustav inteligentno mjeri otpor četke 360 puta u sekundi te prema potrebi mijenja brzinu motora između tepiha i tvrdih podova.

dyson-usisavač-modnialmanha-lifestyle

Na LCD zaslonu u svakom su trenutku dostupni podaci o trenutnim performansama, uključujući jačinu rada, preostalo vrijeme trajanja, podsjetnik održavanja filtera te obavijesti o začepljenju. Kada završite s upotrebom jednostavno i higijenski ispraznite spremnik te odložite Dyson V11™ absolute na baznu stanicu kako bi se napunio i bio spreman za sljedeće korištenje.

Gdje kupiti? Kod ovlaštenog distributera za Hrvatsku Tehno Mag d.o.o., Slavonska avenija 53, Zagreb.

Trenutno nema komentara

Comments are closed