Želite li šopingirati i trebate stilisticu?

http://www.modnialmanah.com/shopping-sa-stilistom/Volite modu i kreativno odijevanje, ali na drugima. Uvijek nosite iste kombinacije kojima prekrivate tijelo ne misleći na adute koje treba pokazati. Nosite (ne)boje poput crne i bijele ili previše jarkih nijansi koje ne kombinirate uvijek na dobar način. Vrijeme je da naučite nešto o svojem tijelu i zakonima odijevanja prilagođenim upravo njemu. Vrijeme je za modno savjetovanje i privatni šoping sa stilisticom Almom Premerl Zoko.

Kako izgleda modno savjetovanje?
Ovisno o tome kojim se poslom bavite i koji konfekcijski broj nosite dogovaramo modni susret na prodajnom mjestu brendova koji bi odgovarali vašoj osobnosti. U prvih nekoliko minuta stilistica Alma Premerl Zoko definira vaš tip građe tijela, ukazuje na nedostatke građe i adute koje treba pokazati prilikom odijevanja. A onda krećete zajedno u potragu za outfitima koji će osvježiti vaš ormar.

Što sve učite?
• Koji vam krojevi pristaju i kako se kombiniraju
• Koje su vaše ‘prijateljske’ boje, a koje boje treba izbjegavati
• Kako nositi modne detalje i koji su detalji idealni za vaš tip građe tijela
• Koji je princip odijevanja u skladu s bontonom
• Kako odabrati idealne cipele, torbicu…

Koje su dodatne vrijednosti ovakvog shoppinga?
Isprobat ćete (najčešće i kupiti) ono što nikad ne biste ‘ni pogledale’ u trgovini. Vidjeti kako vam neki modeli koje niste ni primjećivali pristaju kao saliveni (oni postaju saveznici vašeg stila odijevanja), otkriti nove boje (uz koje nećete izgledati umorno), naučiti kako zavezati maramu (na barem 5 novih načina), kako nositi remen (i gdje ga staviti na tijelu)… Kupit ćete samo ono što vam savršeno pristaje i naučiti na koje krojeve trebate posebno obratiti pažnju.

Trajanje privatnog shoppinga? Modno savjetovanje i privatni shopping traju od 60-90 munuta na prodajnim mjestima koje definirate prilikom susreta sa svojom stilisticom.

Cijena? Modno savjetovanje iznosi 300 kuna (plus PDV)

Želite li termin za šoping (ili stilisticu pokloniti svojoj frendici, mami, sestri za Božić) rezervirajte ga ovdje..

Trenutno nema komentara

Comments are closed