Želite li potamniti ‘na brzinu’? Evo zdravijih rješenja od pržione…

Svečane prigode kao što su vjenčanja, maturalni ples ili neka druga slavlja poticaj su da zablistamo u raskošnim toaletama. Kako vam se čini ta ideja? Ukoliko je pozitivan odgovor, uz lijepu haljinu potrebno je zablistati u potpunosti: savršenom šminkom, frizurom ali i za nekoliko nijansi tamnijom bojom puti. Kako potamniti bez ‘prženja’ na suncu?

beauty-tamnjenje-kože-modnialmanah

Isprobajte…
• Solarij – Napravite plan sunčanja. U početku se izlažite suncu u kraćim intervalima (kako bi se podigao prirodni pigment kože), a nakon toga ‘fiksirajte’ boju sunčanjem od 12 minuta. Napravite ovo dva dana prije svečanosti kako bi se koža odmorila, ali i imala prirodni sjaj…
• Sprej za tamnjenje (Spray on Tan). Brzo i jednolično tamnjenje u boji koju odaberete možete dobiti u samo jednom posjetu kozmetičaru. Riječ je o spreju za tamnjenje, kojeg je potrebno ostaviti da odstoji 12-24 kako bi se boja upila i neutralizirao miris.
• Losion/krema za tamnjenje kože. Dobra stvar je što ga možete sami nanijeti kod kuće, ali je loša stvar što je vrlo teško pronaći losion koji odgovara tonu vaše kože. Kako biste bile sigurne da je losion/krema za samotamnjenje idealan za vašu kožu prvo da probajte na dijelu kože koji je prekriven odjećom; tako ćete naći onaj koji odgovara boji vaše kože. Nakon nanošenja losiona, obavezno dobro operite i istrljajte ruke.

Trenutno nema komentara

Comments are closed