Želite li lijepe i pune usne isprobajte Shape & Contour iz Merz Aestheticsa

Riječ je o dermalnim filerima za oblikovanje usana koji muškarcima i ženama omogućuju punije usne i veći volumen, ali uz prirodan izgled koji je svjež, umjeren i privlačan. Upoznajte apsolutni beauty hit – „Shape & Contour“ iz Merz Aestheticsa koji predstavlja potpunu revoluciju na tržištu prateći svjetske trendove.

beauty-brigita-bračko-shape-contour-merz-aesthetics-modnialmanah

„Najnoviji trendovi u estetskoj medicini sve se više vode poznatom izrekom ‘manje je više’, klijentice koje nam dolaze žele izgledati svježe, njegovano i prirodno. Ista je situacija i kada govorimo o oblikovanju usana: žene žele punije usne koje su lijepe i privlačne, no ne odaju dojam bilo kakvog pretjerivanja. Za takav su efekt proizvodi Shape & Contour iz linije proizvoda Belotero Lips idealan spoj. Naime, jedan preparat usnama daje volumen i punoću baš kao što to čini ruž za usne, a drugi ih ocrtava i naglašava na prirodan način kao što to čini olovka za usne. Zahvaljujući ovim preparatima i različitoj gustoći filera, svojim klijenticama možemo osigurati usne koje su savršeno lijepe, nisu over size i ne otkrivaju tajnu zahvata, a većeg su volumena“, istaknuo je Josip Lovrić, dr. med., specijalist opće kirurgije iz Poliklinike Bagatin.

Usne su oduvijek bile simbol ženske ljepote. Usnama izražavamo emocije, smijemo se, ljubimo i svađamo, po potrebi zavodimo, ali i svakodnevno komuniciramo s drugim ljudima. One su često prvo što ćete primijetiti na drugoj osobi i ujedno onaj dio lica koji je najizazovniji za estetske kirurge.

„Oblikovanje usana znatno je složeniji proces od bilo koje druge korekcije takvog tipa na licu. Problem je u tome što se one vrlo brzo mogu previše napuniti i time se postiže neželjen izgled, popularnog naziva duck face. Taj efekt ne žele ni liječnici, a još manje pacijenti. Upravo zahvaljujući proizvodima Shape & Contour iz Merz Aestheticsa to se može izbjeći jer preparati imaju ograničen volumen i različitu gustoću filera, što nama liječnicima daje mogućnost veće prilagodbe. Usne sada možemo oblikovati tako da se savršeno uklope u cjelokupnu konfiguraciju lica pacijenata. Ono što je također vrlo važno istaknuti jest da su ovi proizvodi sigurni, alergijske reakcije svedene su na minimalni rizik, a pacijenti se mogu vratiti u svakodnevni život nakon tretmana, koji je kratak i za njih jednostavan“, istaknula je Nina Suvorov, specijalistkinja plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije iz poliklinike Estetika MedArt u Ljubljani.

Kako izgledaju punije usne koje su istovremeno vrlo decentne i privlačne, pokazala je poznata modna fotografkinja Mare Milin na fotografijama pod nazivom „Usne, ogledalo emocija“ koje su prvi put i izložene u Muzeju Mimara. Njezini modeli, među prvima u našoj regiji, isprobali su nove preparate Shape & Contour i zadovoljno stali pred objektiv.

„Bilo mi je iznimno zadovoljstvo raditi na ovom projektu. Posebno sam se razveselila kada sam čula da će mi modeli biti žene koje nisu profesionalni modeli, različitih generacija, karaktera i zanimanja, koje zrače samopouzdanjem i zadovoljstvom. Uvijek želim da se u mojem radu osjeti emocija, a na našem setu sve je prštalo od pozitivne energije, koju su ove žene prenijele na fotografiju. Usne nisu središte svakog lica, ali su vrlo važne. Često su najbolji pokazatelj nečijeg emotivnog stanja dok je ispred mog objektiva. One su u modnoj fotografiji često fokus, jer pokazuju tu neku modnu emociju, drago mi je da smo mi ovu našu priču tako dobro ispričali i pogodili bit – a to je da su usne ogledalo emocija“, izjavila je Mare Milin, autorica izložbe.

Svoje zadovoljstvo nisu krile ni Brita, Brigita, Iva i Sandra, koje su otvoreno govorile zašto su se odlučile na ovaj korak i kako se sada osjećaju.

beauty-brigita-bračko-shape-contour-merz-aesthetics-modnialmanah

„Zbog posla sam često dio modnog svijeta i moram priznati da sam se svega nagledala, no uvijek se divim ženama koje su njegovane, zadovoljne u svojem tijelu, ali im nije problem ni posegnuti za umjerenim estetskim zahvatima da bi dodatno uljepšale svoj prirodni izgled. To je bila i moja ideja, zahvaljujući proizvodima linije Belotero Lips sada imam punije usne koja su odraz moje životne filozofije – ravnoteža prije svega“, izjavila je Brigita Bračko (37), komunikologinja i instruktorica joge, model u kampanji.

Trenutno nema komentara

Comments are closed