Želite li kuglati u štiklama? Zabavite se u najvećem bowling centru u Hrvatskoj…

Kakva vruća atmosfera vlada u najvećem bowling centru u Hrvatskoj Rock’n’Bowlu! Žene kuglaju protiv muškaraca, frendice protiv frendica… i sve to uz odličan rokenrol. Danas vas vodimo u Westgate Shopping City, u kuglanu koja ima više od 3000 m/kvadratnih i čak 14 staza za odrasle te dvije dječje.

lifestyle-rock'n'bowl-westgate-modnialmanah

Na ovim velikim među prvima su zaigrali TV voditeljice Ivana Šundov Hojan i Mirna Maras, a tajnama ove zanimljive igre podučio ih je gimnastičar Marijo Možnik.

Novi centar uređen je poput velikog dnevnog boravka u kojem ćemo rado provoditi hladne dane koji su pred nama. Svaki detalj, arhitekt Andrej Došen pomno je birao, a prostor se dijeli na nekoliko cjelina. Uz kuglačke staze, u ovom velikom prostoru nalaze se restoran, lounge, dio s igrama te posebni, odvojeni dio za razna tematska događanja. Industrijski, rokerski i moderni stil upotpunjuju se i stvaraju ugodan prostor u kojem dominiraju metalni elementi, drvo i opeke. Prostrani bowling centar ispunjen je šarenilom boja, a crvena, ružičasta, tirkizna i žuta razbit će sivilo jesenskih i zimskih dana.

Trenutno nema komentara

Comments are closed