Želite li izgledati svježe šminkajte se narančastim tonovima!

Naglašene oči, izražajne crvene usne i uz sve to matiran ten su out, a u prvom planu prirodan look i svježina lica – tako bi se najjednostavnije mogao opisati beauty trend koji najavljuje proljeće.

Zvijezda je svakako narančasta koja se pojavljuje na rumenilima, ruževima za usne i sjenilima za oči. Narančasta u 50 različitih nijansi od koje trebate za sebe odabrati najbolju. Iskreno, razveselio nas je ovaj trend jer narančasta je boja koja pristaje svim bojama puti, očima i kosi i licu nevjerojatno daje svježinu.

Što morate znati o ovom trendu?
• Kako odabrati idealnu nijansu? Uz svijetli ten najbolje pristaje pastelna narančasta koja vuče na smeđu i tamno crvenu. Srednje taman i tamniji ten svježe će izgledati uz jarku narančastu.

• Kako kombinirati boje prilikom šminkanja? Pastelnu narančastu kombinirajte uz
ljubičasto-crvenu, a jarku narančastu uz crvenu.

• Pazite da ne pretjerate – Jarku boju ruža ublažite sjajilom ili jednostavnim poljupcem
papira.

• Make up trikovi: Želite li optički povećati oči prilikom šminkanja koristite sjenilo u boji šampanjca koje ćete staviti u unutarnji dio oka. Isto tako ne volite ruž za usne (koristite samo sjajila) probajte s narančastim. Odlično daje formu usnama dajući im svježinu i lijep oblik. Čak i ako su tanke.

Trenutno nema komentara

Comments are closed