Želite li ići u Gardaland, evo 7 činjenica koje morate znati!

Gardaland jedan od najpopularnijih zabavnih parkova u našem susjedstvu više od 40 godina svakodnevno uveseljava svoje male i velike posjetitelje pružajući neponovljivo iskustvo tijekom svakog posjeta. Jeste li bili nedavno? Pitamo jer sadržaj se mijenja,stare atrakcije mijenjaju novima ili dopunjavaju kako bi bile zanimljive klincima i njihovoj pratnji. Tako da, uvijek je zanimljivo. Za vas koji još niste ludovali u najpopularnijem Talijanskom zabavnom parku, evo 7 razloga da se pokrenete i dobro zabavite!gardaland-modnialmanah-lifestyle-zabava

1. Gardaland je smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji i do njega je lako stići i automobilom. Slijedite autocestom smjer Verone te nakon nje 40-tak kilometara kasnije (smjer Milano) silazite u Castelnouvo (označeno je sve na putokazu). Za one koji vole navigaciju adresa je Via Derna, 4, 37014 Castelnuovo del Garda VR, Italija
2. Park je otvoren 1975. godine i do 1984. je brojio preko milijun posjetitelja. Svake godine se park dopunjuje novim sadržajima, što je razlog i odličnoj posječenosti, ali i širi na prostor koji ga okružuje. Za iduću godinu je u planu otvorenje Legoland vodenog parka u sklopu Gardalanda.
3. Prilikom ulaska u park napravite plan razgledavanja u skladu s ekipom koja je s vama. Gadraland ima odlično riješen dio za manju djecu, jasno naznačene atrakcije za obitelji, ali i one koji jako vole adrenalin.
4. Ljeti je sezona za ovaj park pa je normalno da je i gužva. No, stigli ste u park i nema stresa. Želite li što više atrakcija doživjeti za vas je brza karta koju kupujete unutar parka (info pult) za grupu atrakcija koje vas zanimaju. Uz tu kartu ulazite preko reda. Na isti način možete kupiti i posebnu ulaznicu za neke od atrakcija koje su vam se svidjele i koje biste ponovo ( bez čekanja u redu) željeli doživjeti. U protivnom sve su vožnje besplatne i na njih možete ići koliko god želite.
5. Svakako, ali svakako pogledajte predstavu u kazalištu koji se nalazi u parku (iznad Aladinovog restorana). U njoj sudjeluju gimnastičari, žongleri, glumci pružajući vam nevjerojatnu zabavu. Čak i ako ne razumijete sve će vam odmah biti jasno.
6. U Gardalandu se u svakom dijelu nalaze restorani sa svježe pripremljenom hranom i slasticama. Kako biste uštedjeli koji euro potražite ponude na web stranici parka. Svaki dan je neka akcija i nekad su ponude i više nego primamljive. Na isti način možete uštedjeti i na kupovini karata. Uštedjeti i do 3 eura, ali i izbjeći gužvu od čekanja u redu.
7. I za kraj ne nosite litre vode u svojem ruksaku. U Gardalandu je pitka voda i možete je besplatno uliti u svoje boce koje ste ponijeli od kuće. Ne zaboravite ih puniti jer adrenalin i vrućina vrlo brzo dovedu do dehidracije.

Foto: promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed