Zatrepćite Valentinovu!

Želite li duge i raskošne trepavice a baš niste na čisto želite li ugraditi trajnije rješenje, essence ima odličnu vijest. Na tržištu su stvarno super trepavice koje se stavljaju brzo i lako, a za njihovo ljepljenje vam nije potrebno ljepilo.

Zaljubite se uz “ magnetic! lashes! umjetne trepavice 2.0“ !
Linija nudi 6 različitih umjetnih trepavica koje se mogu pričvrstiti na prirodne trepavice pomoću magnetske trake – bez potrebe za ljepilom!
Kako? Jednostavno odvojite trepavice, postavite jednu traku iznad gornje linije i drugi dio ispod – magneti će se spojiti kako bi stvorili snažne trepavice koje odgovaraju svim oblicima očiju. Još jedna prednost u usporedbi s prethodnim modelima: one se mogu koristiti više puta. Kolekcija sadrži i neodoljivu kutijica za pohranu trepavica. Cijena im je 41,20 kn.

essence-beauty-modnialmanah
Evo što još trebate!

Kutijica za umjetne trepavice
Mala kutijica služi za pohranu tri para umjetnih trepavica, Idealna je za spremanje tvojih trepavica nakon nošenja kao i prilikom putovanja.
Cijena joj je: 8,11 KN

Kist za trepavice
Kist za trepavice je idealan za odvajanje i češljane trepavica nakon korištenja za idealnu njegu kako bi trajale dulje. Može se koristiti i tijekom nošenja trepavica kako bi im osigurali dodatnu uvijenost i povezali ih s prirodnim trepavicama.
Cijena: 8,11 KN

Aplikator za trepavice
Uz njegovu pomoć stavljanje trepavica brzo je, lako i jednostavno. Aplikator u obliku pincete zahvaća umjetne trepavice i omogućava ti da ih precizno pričvrstiš na prirodne trepavice.
Cijena: 8,11 KN

Trenutno nema komentara

Comments are closed