Zašto volimo (Gerry Weber) traper?

Koliko traper komada imate u svojim ormarima? Sigurni smo da imate barem dvoje traperice, jaknu, jednu suknju… Želite li još? U potpunosti vas razumijemo- jer traper je s pravom najpopularnija tkanina. Posebno u toplijem dijelu godine. Ono što dodatno veseli je činjenica kako je upravo traper ušao i u poslovni look, pa teko komadi koji su u tamnijim bojama (bez izblijeđenih ploha) poput suknji, sakoa i hlača savršeno mijenjaju dosadnjikave kostime.

Odjevni predmeti napravljeni od trapera preplavili su modno tržište. Kako onda odabrati najbolje komade? Odgovor smo pronašli u Gerry Weber kolekciji koja u fokus stavlja upravo ovu tkaninu.

Naime, ovaj poznati Njemački brend čitav niz godina usavršava svoju kolekciju trapera. Hlače su uvijek dovoljne dubine a traper je toliko dobar da je postojan i nakon nekoliko sezona. Mali savjet je odijevanje hlača (na knap) kako bi vam bile fit nakon samo nekoliko minuta nošenja. Naime, elastin u trapericama Gerry Weber čini čuda.

UZ traperice s ovim potpisom dolaze i pencil suknje koje mogu biti klasične ali i trendy sa šik rubom koji omogućava šminkerica vješto koketiranje stilovima. Odaberite uvijek model suknje do koljena jer ćete je moći nositi u svim prigodama. Kraća suknja je ipak rješenje za slobodno vrijeme.

Jakne? O da – odlična zamjena za klasičan sako. Posebno su traper jakne šik ovog ljeta jer nemaju ovratnike samo biserne ukrase. Ukoliko se odlučite za ove detalje na jaknama ponovite ih još na drugim detaljima poput torbi, remenja…

Trenutno nema komentara

Comments are closed