Zašto volimo drogerije?

Istraživanja su pokazala kako ženski šoping u drogeriji u prosjeku traje 20 minuta,. Naravno da to nismo ni vi ni mi, a ni žene koje poznajete. Mi svi kupujemo studioznije i temeljitije, a u drogeriju zapravo i ne ulazimo ako nemamo vremena.

Zašto žene toliko vole drogerije? Odgovor je vrlo jednostavan. Na jednom mjestu možete pronaći sve što vam je potrebno za njegu vlastitog lica i tijela, preparativnu i dekorativnu kozmetiku, nakit, ali i sve ono što je neophodno za njegu odjeće i doma u kojem živite. Mnoge od nas uživaju među policama s proizvodima koje možemo opipati, pomirisati i vidjeti što nam se od ponuđenog najviše sviđa.

drogerije-shopping-modnialmanha

No ne pretjerujte, dobro se organizirajte i kupujte na ovaj način…
• U kupovinu krenite sami – možda u pauzi za posao kad ste odlučili izaći iz ureda i drugim sadržajima zaokupiti misli.
• Ne budite pod stresom od vremena. Na ulasku u dm aktivirajte alarm i prepustite se. Umjesto da nestrpljivo gledate na sat, prepustite se uživanju u novim trendovima. Vidjet ćete, ostat će vam dovoljno vremena za laganu šetnju do ureda.
• Kupujete li s prijateljicama odjeću, krenite zajedno i u dm. Biti će zabavno kad zajedno otkrijete nove trendove kad je njega u pitanju.
• U drogeriju nikad ne idite već umorni od kupovine potrepština za kuću. To neka bude zasebna kupovina.
• Ne kupujte na brzinu, ako nemate drugog izbora, napišite podsjetnik
• Provjerite to što kupujete. Posebno ukoliko kupujete šminku. Baš poput vas, nju mogu gledati i neke druge žene koje nisu toliko oprezne prilikom zatvaranja ili otvaranja proizvoda.
• Potražite posebne pogodnosti i akcije – uštedite novac i podignite adrenalin činjenicom kako ste upravo u dm-u kupili super proizvode po neodoljivim cijenama.
• Trebate li stručnu pomoć, obratite se trgovcu! Upravo prodavačice u drogeriji educirane su tako da vas puste da same uživate u ponudi, a pomognu vam onda kad zatražite pomoć.

Trenutno nema komentara

Comments are closed