Zašto sve šminkerice obožavaju Lasocki obuću?

Dovoljno je da ih samo jednom obujete i da se zaljubite u njih u potpunosti – Lasocki modeli koje ekskluzivno možete pronaći samo u CCC shopovima diljem zemlje napravljeni su u skladu s modnim trendovima, ali i potrebama urbanih i žena i muškaraca.

U kolekciji jesen/zima 2018/2019 potražite neodoljive čizme visokih sara i različitih visina potpetica, mokasinke i gležnjače koje su već sad proglašene cipelama sezone. Za muškarce koji znaju što je dobra cipela su Lasocki modeli u crnoj i smeđoj boji!

ccc-fashion-cipele-modnialmanah

Što biste trebali znati o CCC Lasocki modelima?
• Pronaći ćete ih u svim CCC shopovima u kutijama koje nose oznaku Lasocki
• Dizajnirani su tako da obuvaju različite širine stopala, ali i oblike nogu. Ukoliko na kutijama vidite oznaku XXL znajte da je riječ o velikim brojevima. Neke modele možete pronaći i do veličine 43
• Za izradu ovih modela korištena je najbolja koža, ali i guma za potplate koji omogućavaju siguran i ugodan korak
• Dizajn ovih modela je isprva klasičniji, ali kad prepoznate ono što treba vaš total look, shvatit ćete kako su Lasocki modeli prava točka na ‘I’ vašeg outfita.
• Pazite na njegu obuće. U svim CCC shopovima potražite proizvode koji će vaše miljenice zaštiti od kože, na pravilan način očistiti… CCC Lasocki je savršen i nakon stotinu kilometara na terenu – naravno ako obući propisno njegujete. Više informacija potražite prilikom kupovine.

Trenutno nema komentara

Comments are closed